Skip to main content

MARKET

Νέο τυρί κρέμα από την ADORO!

Yπέροχη γνήσια γεύση, με μοναδική κρεμώδη υφή!



H ADORO,  μία από τις πλέον καταξιωμένες μάρκες τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, συμπλήρωσε τη σειρά της με τυρί κρέμα, το προϊόν που από εδώ και στο εξής θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στη δημιουργία, γλυκών και αλμυρών, μικρών αριστουργημάτων!

Το νέο τυρί κρέμα ADORO, με την υπέροχη, γνήσια γεύση, τη μοναδική, κρεμώδη υφή και την εγγυημένη ποιότητα ADORO, είναι ιδανικό για επάλειψη στο ψωμί και στα κράκερ, αλλά και ως συστατικό στα σάντουιτς.  Θα απογειώσει, επίσης, cheesecake, σαλάτες, ζυμαρικά και άλλες αγαπημένες συνταγές. Κυκλοφορεί σε πολύ πρακτική, μοντέρνα συσκευασία  των 200g.

Η ADORO, με την ευρύτατη γκάμα προϊόντων της –από τυριά έως βούτυρα και κρέμες γάλακτος- είναι , εδώ και πολλά χρόνια, ο καθημερινός βοηθός στην κουζίνα, τόσο για το απλό, καθημερινό τραπέζι, όσο και  για τις  πιο σύνθετες και ευφάνταστες δημιουργίες. Με το νέο τυρί κρέμα έρχεται να χαρίσει μία ακόμη πιο πλούσια γευστική εμπειρία στους καταναλωτές.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα προϊόντα της οικογένειας ADORO εισάγονται στην Ελλάδα από την ΟΠΤΙΜΑ Α.Ε., τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον χώρο των τυροκομικών προϊόντων. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται πολλά κορυφαία brands, όπως Ήπειρος, Λογάδι, Λεβέτι, Dirollo, Kerrygold, Ταλαγάνι κ.α.. Σημείο αναφοράς στη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της ΟΠΤΙΜΑ είναι η ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται μέσω αυστηρότατων διαδικασιών και εφαρμογής των πιο εξελιγμένων διεθνών προτύπων.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.