Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε παίρνουμε τον καφέ μας... στο Φούρνο

Το χαρμάνι του είναι απολαυστικό, καυστικό και επίκαιρο!


Φύλλις Νικολάου

Παρασκευή σήμερα και είναι η τέλεια ευκαιρία για βόλτα στην πόλη! Πριν το πρώτο ποτό που θα σημάνει επίσημα την έναρξη του Σαββατοκύριακου, εμείς λέμε να πιούμε έναν καφέ... στο φούρνο.

Κι εννοούμε το θέατρο Φούρνος όπου σήμερα (ξανα)κάνει πρεμιέρα η επιτυχημένη παράσταση «Ελάτε σε εμάς για έναν καφέ». Αυτός ο καφές μάλιστα φαίνεται ότι δε χάνει ποτέ το άρωμα του μιας και η μαύρη κωμωδία ανεβαίνει για 3η συνεχόμενη χρονιά.  Βασισμένη στην ελεύθερη διασκευή της νουβέλας  του Πιέρο Κιάρα «La spartizione», η παράσταση περιγράφει τη σχέση ενός δημοσίου υπαλλήλου με τρεις ανύπαντρες αδελφές, κατά την εποχή του Μεσοπολέμου, στη φασιστική Ιταλία του Μουσολίνι. 

Εδώ, η πρόσκληση για έναν... καφέ γίνεται αφορμή για ανατρεπτικές εξελίξεις, οδηγεί τους ήρωες σε οριακές καταστάσεις αλλά και ένα απρόσμενο τέλος! Με μεγάλες δόσεις χιούμορ και σπαρταριστές καταστάσεις, το έργο αποτελεί ένα σχόλιο πάνω στη γέννηση του φασισμού και παραμένει σήμερα πιο εύστοχο και σύγχρονο από ποτέ. 

Τον καφέ θα (μας τον) σερβίρει η Ομάδα 92 για 15 μόνο παραστάσεις. Οι θέσεις είναι περιορισμένες- να σου κρατήσουμε εισιτήριο;

Ελάτε σ’ εμάς για έναν καφέ

Από: 2 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου 2015

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Νικολαΐδης

Παίζουν οι:  Θανάσης Κουρλαμπάς, Μαρία Καρακίτσου, Ευγενία Μαραγκού, Θεοδώρα Σιάρκου, Γιώργος Σκυριανός,  Στέλλα Χατζημιχελάκη

Πού: Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα, τηλ. 2106460748, www.fournos-culture.gr

Ώρα έναρξης: 21.15

Τιμές εισιτηρίων: 12€ / 5€ (φοιτητικό & ανέργων)

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.