Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε ρίχνουμε το γάντι... του μποξ

Βάζουμε τις πουέντ μας και χορεύουμε παρέα με τον Billy Elliot.


Φύλλις Νικολάου

Βρισκόμαστε στο 1984 όταν η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ κλείνει τα ορυχεία και οι ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία διαρκείας. Κάπου εκεί θα συναντήσουμε απόψε τον μικρό Billy ενώ το σκάει από το μάθημα του μποξ για να ανακαλύψει τυχαία σε μια αίθουσα μπαλέτου το πάθος του για χορό, ένα πάθος που θα ηλεκτρίσει την οικογένεια του, την κοινότητα ολόκληρη και θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Πώς θα ταξιδέψουμε το χρόνο; Τα Αθηναϊκά Θέατρα από σήμερα παρουσιάζουν στο θέατρο Παλλάς την υπερπαραγωγή «Billy Elliot The Musical», του Lee Hall, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη και με την πρωτότυπη μουσική του Elton John. Η παράσταση ακολουθεί την ιστορία ενός 11χρονου αγοριού, μια ιστορία πιο επίκαιρη από ποτέ, που μέσα σε μια κοινωνία κατάρρευσης από την οικονομική κρίση, ζητάει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. 

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, σε περιμένουμε να παρακολουθήσεις μαζί μας ένα αισιόδοξο και τρυφερό μιούζικαλ, που κάνει τους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν τα αληθινά τους αισθήματα και να δώσουν μαθήματα ανθρωπιάς και σεβασμού στη διαφορετικότητα και την ελευθερία έκφρασης.

Κι όσο ετοιμαζόμαστε για grand plié και... συγκίνηση, σε προσκαλούμε να δεις τα παρασκήνια της παράστασης. Ραντεβού στη Βουκουρεστίου!

{videobox} tCUWYiD43vc{/videobox}

Billy Elliot The Musical

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Λιγνάδης

Πρωταγωνιστούν: Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκη Παλληκαράκη, Γιώργος Ψυχογιός και η Τιτίκα Στασινοπούλου

Billy Elliot: Πέτρος Ζαμπάκας, Ανδρέας Καρτσάτος, Σωτήρης Πιερράκος

Michael: Δημήτρης Βανός, Παναγιώτης Τασούλης, Φοίβος Χονδρέλης

Πού: Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, τηλ. 2103213100

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: από 10€

Πληροφορίες: www.a-th.gr

Προπώληση: www.ticket365.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department