Είχαμε πει πως θα κάναμε Χριστούγεννα μαζί... - AllYou.gr

Search

Είχαμε πει πως θα κάναμε Χριστούγεννα μαζί...

...με τα Παιδιά της Παλαιότητας. Και θα κάνουμε!

18 Δεκεμβρίου 2015

Μπορεί να έχεις ήδη διαβάσει τη συνέντευξη του Π.Ε. Δημητριάδη, frontman κι εμπνευστή των Παιδιών της Παλαιότητας, και να έχεις προετοιμαστεί ψυχολογικά για αυτό που έρχεται... σήμερα!

Τι θα συμβεί απόψε; Θα κατέβουμε στο Death Disco για το πιο πολυαναμενόμενο live του μήνα! Εκεί θα βρούμε Τα Παδιά της Παλαιότητας, που επιστρέφουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τον πολυαναμενόμενο δεύτερο δίσκο τους, Consortium in Amato, σε μια συναυλία που θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για το σχήμα. Την εποχή της ιδεατής - μα συνάμα εφικτής - αναγέννησης.

allyou_ptp_big_internal.jpg

Ο νέος δίσκος των Παιδιών της Παλαιότητας (μετεξέλιξη των πολυαγαπημένων μας Κόρε.Ύδρο) περιλαμβάνει 14 –κυρίως- ερωτικά κομμάτια στα οποία πρωταγωνιστεί η χαρακτηριστική φωνή του Π.Ε. Δημητριάδη, οι ρομαντικοί, σαρκαστικοί και ποιητικοί στίχοι, οι οποίοι εξευρευνούν την πικρή αλήθεια της ερωτικής σύμβασης (ναι, «ερωτευόμαστε» μόνο αυτό που δεν έχουμε), και οι μελωδίες με τους γνωστούς experimental «θορύβους» στους οποίους μας έχει συνηθίσει ο Π.Ε Δημητριάδης από την Κόρε.Ύδρο εποχή. 

Κι επειδή εδώ μιλάμε για λατρεία, είμαστε σίγουρες ότι θα σε δούμε εκεί! 

Τα Παιδιά της Παλαιότητας

Πού: Death Disco, Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή

Ώρα έναρξης: 21.00

Eίσοδος: 5€Ακολούθησε το allyou στο Instagram!