Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το δικό μας Γκάζι…

...μας μεταμορφώνει σε μάγους της Pixar.


Φύλλις Νικολάου

Θέλεις να γνωρίσεις την τέχνη του animation; Να δημιουργήσεις τη δική σου ταινία μικρού μήκους με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας και την περιοχή του Γκαζιού;

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου συνεχίζει το ταξίδι του στο animation και, αυτή τη φορά, αποδεικνύει ότι η τέχνη της κινούμενης εικόνας δεν είναι μόνο για παιδιά! 

Για αυτό, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, το εργαστήριο animation για μεγάλους «Το δικό μου Γκάζι», με εισηγητή τον animator και media artist Μπάμπη Αλεξιάδη. 

Έτσι, μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές animation, εξοικειωνόμαστε με την κινηματογραφική γλώσσα, καλλιεργούμε τη δημιουργικότητά μας και, λειτουργώντας ομαδικά, φτιάχνουμε τη δική μας ταινία μικρού μήκους. Μάλιστα, θα είμαστε υπεύθυνοι για κάθε κομμάτι της παραγωγής: από το σενάριο και τη σκηνοθεσία μέχρι το μοντάζ και το soundtrack. 

Παράλληλα, θα καταγράψουμε, με φωτογραφίες και αφηγήσεις, την παραγωγή και την εξέλιξη της ταινίας μας, αλλά και το μικρό μας ταξίδι στην τέχνη του animation, ενώ στο τέλος θα έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε το έργο μας με το κοινό μέσα από ιστοσελίδες, προβολές αλλά και συμμετοχή σε φεστιβάλ.

Είσαι έτοιμη να γίνουμε δημιουργοί; Φύγαμε για Γκάζι!

Το δικό μου Γκάζι: Εργαστήριο Animation… για μεγάλους

Πού: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Κτίριο Νέο Υδαταέριο, Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρες: 17.30-19.30

Κόστος: 70€ (για τον κύκλο των 5 συναντήσεων)

Πληροφορίες: 2103475535 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.