Το δικό μας Γκάζι… - AllYou.gr

Search

Το δικό μας Γκάζι…

...μας μεταμορφώνει σε μάγους της Pixar.

04 Μαρτίου 2016

Θέλεις να γνωρίσεις την τέχνη του animation; Να δημιουργήσεις τη δική σου ταινία μικρού μήκους με φόντο το παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας και την περιοχή του Γκαζιού;

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου συνεχίζει το ταξίδι του στο animation και, αυτή τη φορά, αποδεικνύει ότι η τέχνη της κινούμενης εικόνας δεν είναι μόνο για παιδιά! 

Για αυτό, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, το εργαστήριο animation για μεγάλους «Το δικό μου Γκάζι», με εισηγητή τον animator και media artist Μπάμπη Αλεξιάδη. 

Έτσι, μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων, μαθαίνουμε βασικές τεχνικές animation, εξοικειωνόμαστε με την κινηματογραφική γλώσσα, καλλιεργούμε τη δημιουργικότητά μας και, λειτουργώντας ομαδικά, φτιάχνουμε τη δική μας ταινία μικρού μήκους. Μάλιστα, θα είμαστε υπεύθυνοι για κάθε κομμάτι της παραγωγής: από το σενάριο και τη σκηνοθεσία μέχρι το μοντάζ και το soundtrack. 

Παράλληλα, θα καταγράψουμε, με φωτογραφίες και αφηγήσεις, την παραγωγή και την εξέλιξη της ταινίας μας, αλλά και το μικρό μας ταξίδι στην τέχνη του animation, ενώ στο τέλος θα έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε το έργο μας με το κοινό μέσα από ιστοσελίδες, προβολές αλλά και συμμετοχή σε φεστιβάλ.

Είσαι έτοιμη να γίνουμε δημιουργοί; Φύγαμε για Γκάζι!

Το δικό μου Γκάζι: Εργαστήριο Animation… για μεγάλους

Πού: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, Κτίριο Νέο Υδαταέριο, Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρες: 17.30-19.30

Κόστος: 70€ (για τον κύκλο των 5 συναντήσεων)

Πληροφορίες: 2103475535 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!