Σήμερα ταξιδεύουμε στο χρόνο - AllYou.gr

Search

Σήμερα ταξιδεύουμε στο χρόνο

Στην παρέα μας: τα αγαπημένα μας κλασικά brand.

16 Απριλίου 2016

Η σημερινή μας έξοδος θα είναι βαθιά ταξιδιάρικη! Μην ανησυχείς: δε θα χρειαστεί να φτιάξεις βαλίτσα, ένα μετρό θα πάρουμε. Το μετρό θα μας αφήσει στον Κεραμεικό. Από εκεί θα περπατήσουμε μέχρι την Τεχνόπολη, όπου θα συναντήσουμε τη λατρεμένη μας ΕΨΑ! 

Γιατί; Για ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο που μας προσφέρουν αγαπημένα «Αιωνόβια Brands» τα οποία είναι μαζί από 30-100 χρόνια ζωής. Ο λόγος για μια μοναδική έκθεση που θα ξυπνήσει σε όλους μας γλυκιές αναμνήσεις, από διαφημίσεις και προϊόντα που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη μας. 

Στην έκθεση θα βρούμε ιστορικές φωτογραφίες και αφίσες, από τα brands που άφησαν ιστορία… 30, 50, 70, 100 χρόνων στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, εκπλήξεις, γευστικές δοκιμές, δειγματοδιανομές προϊόντων.

Από μια τέτοια ενέργεια, δε θα μπορούσε να λείπει η ΕΨΑ, που συντροφεύει όλες τις στιγμές μας, εδώ και 94 χρόνια. Η ΕΨΑ θα είναι εκεί για να την απολαύσουν όλοι όσοι έρθουν καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία ενός ελληνικού brand που περνάει από γενιά σε γενιά και συνεχίζει.

Αιωνόβια Brands

Πού: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Πότε: 16-17 Απριλίου 2016 από τις 10.00-22.00

Είσοδος: ΕλεύθερηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!