Φύγαμε για Μαλακάσα! - AllYou.gr

Search

Φύγαμε για Μαλακάσα!

Στην παρέα μας απόψε θα είναι οι Alex Turner και Miles Kane.

05 Ιουνίου 2016

Σίγουρα έχεις σιγοτραγουδήσει το «Standing next to me», το «My mistakes were made for you» ή –πιο πρόσφατα– το «Aviator». Και ποιοι κρύβονται πίσω από όλα τα παραπάνω μουσικά «κολλήματα»; Μα φυσικά οι μοναδικοί The Last Shadow Puppets, τους οποίους θα απολαύσουμε live απόψε το βράδυ στο Terravibe. 

Για το παραπάνω ευτύχημα μπορούμε να ευχαριστήσουμε το Rockwave Festival! Στο πλαίσιο του άλλωστε,  έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι The Last Shadow Puppets έτοιμοι να αποδείξουν γιατί είναι το πιο hot supergroup αυτή την στιγμή στο αγγλόφωνο ροκ!

Γιατί τους αποκαλούμε «supergroup»; Μα γιατί  μόνο έτσι μπορούμε να αναφερθούμε στη σύμπραξη των Alex Turner (Arctic Monkeys) & Μiles Kane (The Rascals & solo project) μαζί με τους James Ford (Simian Mobile Disco, Simian), και Zach Dawes (Mini Mansions). Ο πρώτος δίσκος τους, «The Age of the Understatement», προκάλεσε... μαζικό ενθουσιασμό και παραλήρημα. Το «Standing Next to Me» παίχτηκε παντού και έγινε το ηχητικό σήμα κατατεθέν του group, με εκατομμύρια ακροάσεις ανά τον κόσμο, ενώ το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και το «My Mistakes Were Made for You» ακολούθησαν καθιερώνοντας τους στις πρώτες επιλογές djs και παραγωγών παγκοσμίως. Οκτώ 8 χρόνια μετά, τα πολυάσχολα μέλη των Last Shadow Puppets κυκλοφόρησαν το νέο δίσκο τους, με τίτλο «Everything you’ve come to expect» και απόψε θα μας τον παρουσιάσουν.

Εμείς εννοείται ότι θα είμαστε εκεί-  μην τους χάσεις!

Fd1Xc6-6VVg{/videobox}

Last Shadow Puppets - Rockwave Festival Day 1 

Πού: Terravibe, Μαλακάσα, στο 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας

Ώρα έναρξης: 15.00

Είσοδος: Από 42€ 

Πληροφορίες: www.rockwavefestival.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!