Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Φύγαμε για Μαλακάσα!

Στην παρέα μας απόψε θα είναι οι Alex Turner και Miles Kane.


Φύλλις Νικολάου

Σίγουρα έχεις σιγοτραγουδήσει το «Standing next to me», το «My mistakes were made for you» ή –πιο πρόσφατα– το «Aviator». Και ποιοι κρύβονται πίσω από όλα τα παραπάνω μουσικά «κολλήματα»; Μα φυσικά οι μοναδικοί The Last Shadow Puppets, τους οποίους θα απολαύσουμε live απόψε το βράδυ στο Terravibe. 

Για το παραπάνω ευτύχημα μπορούμε να ευχαριστήσουμε το Rockwave Festival! Στο πλαίσιο του άλλωστε,  έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι The Last Shadow Puppets έτοιμοι να αποδείξουν γιατί είναι το πιο hot supergroup αυτή την στιγμή στο αγγλόφωνο ροκ!

Γιατί τους αποκαλούμε «supergroup»; Μα γιατί  μόνο έτσι μπορούμε να αναφερθούμε στη σύμπραξη των Alex Turner (Arctic Monkeys) & Μiles Kane (The Rascals & solo project) μαζί με τους James Ford (Simian Mobile Disco, Simian), και Zach Dawes (Mini Mansions). Ο πρώτος δίσκος τους, «The Age of the Understatement», προκάλεσε... μαζικό ενθουσιασμό και παραλήρημα. Το «Standing Next to Me» παίχτηκε παντού και έγινε το ηχητικό σήμα κατατεθέν του group, με εκατομμύρια ακροάσεις ανά τον κόσμο, ενώ το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου και το «My Mistakes Were Made for You» ακολούθησαν καθιερώνοντας τους στις πρώτες επιλογές djs και παραγωγών παγκοσμίως. Οκτώ 8 χρόνια μετά, τα πολυάσχολα μέλη των Last Shadow Puppets κυκλοφόρησαν το νέο δίσκο τους, με τίτλο «Everything you’ve come to expect» και απόψε θα μας τον παρουσιάσουν.

Εμείς εννοείται ότι θα είμαστε εκεί-  μην τους χάσεις!

{videobox}Fd1Xc6-6VVg{/videobox}

Last Shadow Puppets - Rockwave Festival Day 1 

Πού: Terravibe, Μαλακάσα, στο 37ο χλμ Αθηνών-Λαμίας

Ώρα έναρξης: 15.00

Είσοδος: Από 42€ 

Πληροφορίες: www.rockwavefestival.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department