Σήμερα έχουμε ραντεβού… - AllYou.gr

Search

Σήμερα έχουμε ραντεβού…

… με την Αφροδίτη Φραγκιαδουλάκη.

20 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα ραντεβού με την έμπνευση που ενίοτε έρχεται ακαριαία. Ένα ραντεβού με την τέχνη που μαγεύει και πλημμυρίζει φως τις μουντές μέρες της κρίσης. Ένα ραντεβού με τον έρωτα, που κρύβεται μέσα στις σελίδες και παίζει ανέμελα στα περιθώρια. Με αυτό ακριβώς το ραντεβού θα «συναντηθούμε» απόψε. Ο λόγος φυσικά για το ομώνυμο βιβλίο της Αφροδίτη Φραγκιαδουλάκη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.  

Στις σελίδες του, δυο άνθρωποι θυμούνται όσα δεν έζησαν και συναντιούνται για να τα ζήσουν.  Χρειάστηκε να περάσει ένας αιώνας και μερικοί μήνες για να συναντηθούν ξανά. Να διασχίσουν χώρες, αγκαλιές, αγωνίες. Να νικήσουν το χρόνο και τον εαυτό τους. Από τον πίνακα ενός φημισμένου Αυστριακού ζωγράφου μιας άλλης εποχής, έως την αναστατωμένη Αθήνα της κρίσης, ένας έρωτας από το παρελθόν καταφέρνει να ανακαλύψει τους τελικούς αποδέκτες του στο σήμερα.

Η Στεφανία κι ο Νικόλας, ταυτίζονται μαγικά με τους εραστές του διάσημου καμβά και αφήνοντας πίσω τους ό,τι δεν ήτανε ποτέ για αυτούς, δίνουν χωρίς να το γνωρίζουν το πιο σημαντικό ραντεβού της ζωής τους.

Εμείς θα το διαβάσουμε άμεσα. Γιατί; Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στο βιβλιοπωλείο Σπόρος, Δροσίνη 7 στην Κηφισιά έχουμε ραντεβού με την συγγραφέα για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου!

Το Ραντεβού
της Αφροδίτης Φραγκιαδουλάκη
Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑγγελάκηΑκολούθησε το allyou στο Instagram!