Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε θα βουτήξουμε στα βαθιά του Μετς

Δεν τρελαθήκαμε, απλά θα επιχειρήσουμε την πρώτη μας χειμερινή… κολύβηση!


Φύλλις Νικολάου

Ένα σουρεάλ ρεαλιστικό τραγουδοποιητικό, μουσικό-θεατρικό σκηνικό και τοπίο ιδιαίτερων αισθήσεων θα απολαύσουμε απόψε. Και είναι ακριβώς αυτό που έχουν στήσει εδώ και 35 χρόνια οι Χειμερινοί Κολυμβητές εκφράζοντας με έναν καθαρά αβάν-γκαρντ τρόπο την λαϊκή μας ποιητική φύση.

Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό.
Έτσι, και μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του επιστρέφουν δριμύτεροι για την πρώτη τους ξεχωριστή «χειμερινή κολύμβηση»: Από το «Πολλαπλό είδωλο» στη «Μυροβόλο» και από τους «Δακοκτόνους» στη «Μαστοράντζα», οι Χειμερινοί βρίσκουν πάντα τον δρόμο τους εντός μας.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης που καλύπτει το ρεπερτόριο των 50 χρόνων της μουσικής τους διαδρομής, χρονικά, θεματικά και σχηματικά.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τους οκτώ δίσκους που έχουν εκδώσει, συμπληρωμένο με ανέκδοτα τραγούδια τους, μελοποιήσεις ποιημάτων, καθώς και τραγούδια από την παράδοση του ρεμπέτικου και του παλαιότερου ελαφρού τραγουδιού. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα τους ανάλογα με το ακροατήριο και την διάθεσή τους. 

Μην τους χάσεις!

Χειμερινοί Κολυμβητές
Πού:
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμές εισιτηρίων: 15€ (μπαρ) / 20€ (Β’ Ζώνη) / 25€ (Α’ Ζώνη) 
Πληροφορίες - κρατήσεις: 2109213310

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.