Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Η "Ζωή" στη Χώρα των Θαυμάτων

Τις περιπέτειες ενός μικρού κοριτσιού αφηγείται η νέα παράσταση του Cirque du Soleil, που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.


Γεωργία Κοντού

Για τις παραστάσεις του Cirque du Soleil δεν χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις: ακροβατικά, χορευτικές φιγούρες, εντυπωσιακά κοστούμια, παιχνίδια με το φως και τον ήχο συνθέτουν ένα υπερθέαμα μοναδικό στο είδος του.

Αυτή τη φορά ο θίασος επέστρεψε στην Ελλάδα με μια νέα παραγωγή, με τον τίτλο "Quidam", δηλαδή ταξιδιώτης χωρίς όνομα. Κεντρική ηρωίδα του έργου, η Ζωή, ένα κορίτσι που σαν μια άλλη Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, δραπετεύει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου συναντά διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. Ένα αλληγορικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, για να γεμίσεις την Κυριακή σου με καινούριες εικόνες και σκέψεις.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται στην Αθήνα έως τις 28/09 στο ΟΑΚΑ και στη Θεσσαλονίκη 30/09-05/10 στο Π.Α.Ο.Κ. Sports Arena.

Προπώληση στα καταστήματα Γερμανός και στο www.lavris.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.