Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ας μιλήσουμε για το σεξ

Επειδή και το αγαπημένο νυχτερινό σπορ θέλει την... προπόνησή του, σήμερα κάνουμε σεμινάρια sex coaching στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.


Φύλλις Νικολάου

Νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα για το σεξ; Ακόμα κι αν απάντησες «ναι» στην προηγούμενη ερώτηση, εμείς σου έχουμε μια πρόταση που δεν θα μπορείς να αρνηθείς.  Και αυτό γιατί το νέο τμήμα Sex Coaching ανοίγει τις πόρτες του στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.  Στόχος του είναι να ζήσουμε από κοντά την εμπειρία των βιωματικών σεμιναρίων που θα απογειώσουν την ερωτική ζωή μας!

Οι καλύτεροι επαγγελματίες της χώρας στον τομέα του coaching, του σεξ και των σχέσεων, θα παίρνουν την ερωτική σκυτάλη, διαδοχικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά την πιο hot ευθύνη: να εκπαιδεύσουν εντατικά με σεμινάρια για:  το σεξ , το τάντρα και σχέσεις, την κατάκτηση αλλά και το σεξ, το φλερτ και τις σχέσεις αποκλειστικά για το gay και bi κοινό της πόλης. Συγκεκριμένα,  τα σεμινάρια περιλαμβάνουν Sex Coaching από την Dating & Sex coach Ειρήνη Χειρδάρη, Relationship Coaching από την Life & Relationship coach Μάρεα Λαουτάρη Δεληγιάννη, και Gay/Βi Life Coaching από την Ιλένα Μπόγρη, πιστοποιημένη Gay/Bi life coach.

Όλα αυτά θα τα εξετάσουμε πολύ μακριά από τα στερεότυπα, τα ταμπού και τις προκαταλήψεις, αλλά σε απόσταση φιλιού με την μασίφ γνώση και την εκπαίδευση γύρω από την ηδονή, το φλερτ, το σεξ, και τις ερωτικές σχέσεις.  

Είσαι έτοιμη να κάνεις πιο καυτά τα βράδια σου; Βάλε τα γυαλιά σου και μπες στην τάξη μαζί μας!

Sex Coaching
Πού:
Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, Κηφισίας 180, Νέο Ψυχικό
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.