Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

We Plisskën in the winter

Το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει και απόψε γιορτάζουμε.


Φύλλις Νικολάου

Φέτος το καλοκαίρι μπορεί να... εξαφανίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, αλλά το Plisskën Festival επιστρέφει σήμερα πιο δυναμικό και μουσικά ενδιαφέρον από ποτέ! Το αγαπημένο μας φεστιβάλ στήνεται σήμερα και αύριο σε τρεις ιδιαίτερους χώρους στην Αθήνα και σε τέσσερα stages για να μας προσφέρει ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο μουσική και special events και να μας παρουσιάσει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών.

Απόψε λοιπόν κατεβαίνουμε στο κέντρο για να απολαύσουμε στο Μain stage του φεστιβάλ τους εμβληματικούς Tuxedomoon από το Σαν Φρανσίσκο, τους masters της ηλεκτρονικής σκηνής Prefuse 73 και Zomby σε σπάνια live sets, το Λονδρέζικο old school hip hop των Four Owls και τη neo americana των Psychic Ills. Τη ναυαρχίδα του χορευτικού Aquarium για σήμερα το βράδυ θα ηγηθεί η πρωτοπόρος της tech house Ellen Allien και συνοδεύεται από την καταιγιστική Charlotte De Witte μεταξύ άλλων. Στο Tunnel των Black Athena θα κυριαρχεί το ακατέργαστο grime του D Double E καθώς και οι δικοί μας ATH Kids που είναι το πραγματικο next big thing, ενώ ταυτόχρονα στο Republic δεσπόζει το shoegaze post rock των The Fog Ensemble και οι instrumental δαίδαλοι των Menta.

Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, το απόλυτο brand adidas Originals διανύουν το δικό τους street style μονοπάτι στο Plisskën δίνοντας το δυναμικό παρόν με happenings και activations στο adidas Originals chill out area που θα σας ταξιδέψουν στο μέλλον του street style.  Tα καθιερωμένα πλέον Fix Dark Bar και το Cocktail Bar του 7 Jokers με ευφάνταστατες συνταγές με βάση την Absolut δε θα μπορούσαν να λείψουν όπως δε θα λείψουν και τα Foo Foo Street Food και Cantina Kouzina με τα λαχταριστά burgers και τις ιδιαίτερες σούπες τους από το Food Court του φεστιβάλ για την απόλυτα ολοκληρωμένη F & B εμπειρία.  Τέλος, η Η&Μ, το αγαπημένο brand των fashion lovers ανά τον κόσμο, συνεργάζεται φέτος για πρώτη φορά με το Plissken Festival και με κεντρικό μήνυμα το #hmlovesplissk­­­ën προσκαλεί όλους τους φίλους του φεστιβάλ να ανακαλύψουν την εκρηκτική ενέργεια της μουσικής και της μόδας.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό το Plisskën Festival δε λέει να το χάσεις – ραντεβού στους Tuxedomoon!

Winter Plisskën Festival 2016
Πού
: Piraeus 117 Academy, Πειραιώς 117, Μεταλλουργείον, Πειραιώς 127, Τhe Hub Events, Aλκμήνης 12, The Loft, Πειραιώς 123
Πότε: 2 και 3 Δεκεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 19.00
Τιμές εισιτηρίων: 25€  (μονοήμερο) / 40€ (διήμερο)
Προπώληση: Viva Wallet, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt Greece, Eυρυπίδης Βιβλιοπωλεία
Πληροφορίες: www.plisskenfestival.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα