Ποιητικό βράδυ στο ΚΠΣΙΝ - AllYou.gr

Search

Ποιητικό βράδυ στο ΚΠΣΙΝ

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης σήμερα και θα απαντήσουμε στο ερώτημα «Μουσικοί ή Ποιητές»;

21 Μαρτίου 2017

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διερευνά το κατά πόσο υπάρχουν όρια ή στεγανά μεταξύ ποίησης και μουσικής. Θέτει το ερώτημα «Μουσικοί ή Ποιητές;» και δίνει την απάντηση μέσα από μια διαφορετική συναυλία-αφιέρωμα στη μουσική ποίηση ή στην ποίηση της μουσικής!

Μια ετερόκλητη και ταλαντούχα ομάδα μουσικών, μας περιμένει λοιπόν σήμερα, εκεί όπου θα παρουσιάσει διασκευές τραγουδιών (ή μήπως ποιήματων;) δημιουργών του 20ου αιώνα, των οποίων οι στίχοι υπήρξαν πρωτίστως ποιητικοί.

Το ραντεβού είναι για τις 7 μ.μ. στον Φάρο. Θα απολαύσουμε εξαιρετικές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών, που συνδυάζουν τον κλασικό λυρισμό με σύγχρονους ήχους και ρυθμούς, σε μία συναυλία όπου θα συναντηθούν η Γεωργία Καρύδη, οι Rattler Proxy και οι LounDavid και θα διασκευάσουν έργα των Ian Curtis (Joy Division), Adrian Borland (The Sound), Alan Vega (Suicide), Lou Reed (Velvet Underground), Jim Morrisson, Leonard Cohen, Nina Simone και David Bowie, με μια φρέσκια ματιά.

INFO

ΚΠΙΣΝ, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364
Ώρα έναρξης: 7 μ.μ.
Eίσοδος ελεύθερη
 www.SNFCC.org