Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε, θα απολαύσουμε εκλεκτά μπέργκερ συνοδεία μουσικής!

Το σημερινό Street Food and Tunes, από το deBop, είναι ένα μεγάλο μπέργκερ πάρτι.


Γεωργία Κοντού

Street food χωρίς μπέργκερ δεν γίνεται! Σήμερα λοιπόν το γαστρονομικό event Street Food and Tunes, που διοργανώνει το deBop στο 42 bar, είναι αφιερωμένο στο απόλυτο αμερικάνικο έδεσμα, το οποίο όμως θα μας σερβιριστεί στην πιο εκλεκτή εκδοχή του: Ο Βασίλης Σπόρος θα παρασκευάσει τρεις εκδοχές μπέργκερ με το φημισμένο βοδινό Black Angus, που θεωρείται από τα καλύτερα παγκοσμίως: καθαρό από ορμόνες και αντιβιοτικά, προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένα βοοειδή Black Angus. Θα υπάρχει όμως και μία τέταρτη εκδοχή, χορτοφαγική. Όλες με φρέσκα ψωμάκια και λαχανικά και φυσικά πεντανόστιμες σος. 

Και όπως σε κάθε πάρτι Street Food and Tunes, δεν θα λείπει η μουσική. Απόψε λοιπόν στα decks θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαρκατάς, ο οποίος θα αναλάβει να μας ταξιδέψει σε groovy γειτονιές της Αμερικής με funk, nu-funk, soul, nu-soul, jazz, hip hop και disco επιλογές.

Από τις 19:00 στο 42 bar, Κολοκοτρώνη 3, Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.