Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το πρόγραμμα σήμερα έχει Art Athina

Η Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης φέτος σβήνει 20 κεράκια.


Γεωργία Κοντού

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνουμε το παρών στο γήπεδο TaeKwonDo (κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου), για να δούμε από κοντά τις νέες καλλιτεχνικές τάσεις όπως αυτές παρουσιάζονται από τις γκαλερί όλου του κόσμου που συμμετέχουν στην Art Athina. Η φετινή Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης εγκαινιάστηκε χτες (4/6) και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή (7/6). Το παράλληλο πρόγραμμα της Art Athina 2015 αναπτύσσεται γύρω από την καθοριστική για τη σύγχρονη τέχνη γεωγραφική θέση της Ελλάδας, στο σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης, Βαλκανίων, Μαύρης Θάλασσας και Μέσης Ανατολής. Τιμώμενος συλλέκτης είναι ο Δάκης Ιωάννου, ο οποίος συμμετέχει με την εγκατάσταση του εικαστικού Νίκου Ναυρίδη με τίτλο "Αναπνοή", που είχε παρουσιαστεί στην Μπιενάλε της Βενετίας το 2005. 

Κλειστό Π. Φαλήρου, Μωραϊτίνη 2, Π. Φάληρο (απέναντι από τα Village Cinemas Π. Φαλήρου), www.art-athina.gr. Ώρες λειτουργίας: Παρ. 15-21.00, Σάβ. 12-21.00, Κυρ. 12-21.00.

Photo: Έργο της Γιάννας Καλή, γκαλερί Ζήνα Αθανασιάδου

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department