Ετοιμάζεσαι για γενική καθαριότητα; Κέρδισε τη βρομιά, καθαρίζοντας τα 8 σημεία που... δεν βλέπει η πεθερά! - AllYou.gr

Search

Ετοιμάζεσαι για γενική καθαριότητα; Κέρδισε τη βρομιά, καθαρίζοντας τα 8 σημεία που... δεν βλέπει η πεθερά!

Στόχευσε σωστά.

> ΣΠΙΤΙ ::
23 Νοεμβρίου 2014

Σαββατοκύριακο έρχεται, και μαζί με αυτό η πολυαναμενόμενη (;) στιγμή της γενικής καθαριότητας του σπιτιού! Αυτή τη φορά, μην αφήσεις τη βρομιά να κρυφτεί στα σημεία που συχνά ξεχνάς να καθαρίσεις - ή αλλιώς, "όσα δεν βλέπει η πεθερά". Τα πιο συνηθισμένα από αυτά;

1. Κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ. Ανασήκωσέ τα και σκούπισε τον καναπέ. Θα εκπλαγείς από το τι μπορεί να βρεις εκεί κάτω!

2. Πίσω από βαριά έπιπλα. Μην επιχειρήσεις όμως να τα μετακινήσεις μόνη σου: ζήτα τη βοήθεια μιας φίλης ή του συντρόφου σου.

3. Κάτω από το ψυγείο. Και αυτό θα χρειαστείς βοήθεια για να το μετακινήσεις. 

4. Πίσω από τη λεκάνη της τουαλέτας. Το συγκεκριμένο σημείο συχνά αποτελεί πηγή δυσάρεστων οσμών.

5. Το τηλεκοντρόλ. Για να το καθαρίσεις, σκούπισέ το με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι.

6. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου. Μια ακόμη εστία μόλυνσης του σπιτιού. Το αντισηπτικό μαντηλάκι κι εδώ θα κάνει τη δουλειά του.

7. Οι περσίδες στα παντζούρια. Για να προσεγγίσεις και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία τους, χρησιμοποίησε μια παλιά οδοντόβουρτσα που θα έχεις μουσκέψει με καθαριστικό της επιλογής σου (όπως ξίδι).

8. Η θήκη για τις οδοντόβουρτσες. Είναι ένα από τα αντικείμενα που συχνά ξεχνάμε να καθαρίσουμε, αλλά πρέπει να βάλουμε στις προτεραιότητές μας, γιατί οι μικροοργανισμοί που συγκεντρώνουν μπορεί να μεταναστεύσουν και στις οδοντόβρουρτσες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!