5 Πράγματα που Δείχνει η Ανακαίνιση που Κάνατε για την Προσωπικότητά σας - AllYou.gr

Search

5 Πράγματα που Δείχνει η Ανακαίνιση που Κάνατε για την Προσωπικότητά σας

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
06 Νοεμβρίου 2015

Η ανακαίνιση που κάνατε στο σπίτι σας δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σας. Είστε λάτρεις του φαγητού; Έχετε πολλά λεφτά και θέλετε να το δείχνετε; Είστε αισιόδοξοι; Αυτά και άλλα πολλά μπορούν να αποκαλυφθούν από τις αλλαγές που κάνατε.

Πολλά μπιχλιμπίδια και διακοσμητικά Αν το σπίτι σας είναι γεμάτο με μπιμπελό και διακοσμητικά, το πιο πιθανόν είναι να είστε άνθρωποι προσκολλημένοι στο παρελθόν. Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, λατρεύετε τη ρουτίνα ενώ κάθε τι καινούργιο σας φοβίζει.

Μεγάλο μπαλκόνι ή αυλή Μπορεί εσείς να νομίζετε πως η παραγγελία που δώσατε για μεγάλο μπαλκόνι να σημαίνει ήρεμες συγκεντρώσεις όλης της οικογένειας, πάρτι, γεύματα και διασκεδαστικές στιγμές, στην πραγματικότητα όμως το μεγάλο μπαλκόνι υποδηλώνει πως είστε άτομο που του αρέσει ο έλεγχος, η οργάνωση και επίσης δείχνει πως αγαπάτε να δίνετε εντολές στους γύρω σας και να είστε το αφεντικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!