Βαριέσαι το γυμναστήριο; Κάνε ΑΥΤΑ - AllYou.gr

Search

Βαριέσαι το γυμναστήριο; Κάνε ΑΥΤΑ

Μια άσκηση κομμένη και ραμμένη στα... κέφια σου!

18 Ιουλίου 2016

Αν διατείνεσαι ότι ο λόγος που αποφεύγεις την άσκηση οφείλεται... στη βαρεμάρα που σου προκαλεί το γυμναστήριο, σου έχουμε τη λύση. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για να πολεμήσεις την ανία και να έχεις άμεσα και ορατά αποτελέσματα – το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την απολαύσεις!

Ξεκίνησε από τους μυς που… φαίνονται: Οι μυς, όπως οι δικέφαλοι των χεριών και οι ώμοι, είναι τα πιο εύκολα σημεία να ξεκινήσεις, κάνοντας 2 φορές την εβδομάδα γυμναστική. Θα δεις γρήγορα αποτελέσματα και αυτό θα σου δώσεις έξτρα κίνητρο.

Γυμνάσου μπροστά σε καθρέφτη: Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να ελέγχεις το σώμα σου. Βλέποντας, επίσης, θα είσαι σε θέση να βελτιώσεις την τεχνική εκτελέσεις των ασκήσεων. Αυτό θα σε οδηγήσεις σε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Νιώσε τον ρυθμό: Έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική σε κάνει να τρέχεις και να κάνεις ποδήλατο πιο γρήγορα και με περισσότερη ένταση. Επίσης, εμπνέει αυτούς που σηκώνουν βάρη να έχουν αυξημένες επιδόσεις. Διάλεξε τραγούδια με δυνατό ρυθμό.

Μετάτρεψε το σε παιχνίδι: Θέσε βραχυπρόθεσμους στόχους (π.χ. 2 εβδομάδων) για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, στόχευσε να διπλασιάσεις τον αριθμό επαναλήψεων στους κοιλιακούς ή τον χρόνο που κάνεις γέφυρα.

Γυμνάσου με παρέα: Όταν γυμνάζεσαι μαζί με άλλους, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα και η άσκησή σου γίνεται πιο διασκεδαστική. Γυμνάσου, λοιπόν, με τις φίλες σου.

Συνδύασε σωστά: Μπορείς να μειώσεις το χρόνο εξάσκησής σου στο μισό, αν αντί για δύο ασκήσεις, προτιμήσεις μια συνδυαστική. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις προβολές μαζί με έκταση ώμων, ή καθίσματα μαζί με κάμψεις δικεφάλων.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!