FOOD
Βάλε κανέλα στον καφέ. Υπάρχει λόγος!
Κι άλλα καλά νέα για την κανέλα.
Κανέλα στον καφέ, κανέλα στο φαγητό, και φυσικά κανέλα στα γλυκά για εξτρά γεύση!
Δεν είναι όμως μόνο η γεύση της που σε κάνει να την αγαπάς αλλά και τα μεγάλα οφέλη που έχει στην υγεία σου.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η κανέλα κάνει καλό στη δυσπεψία, στην υπέρταση, στον πονοκέφαλο, στις κράμπες, στη δυσμηνόρροια.
Η αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή της δράση είναι σημαντική για την υγεία σου.
Τώρα όμως οι ειδικοί βρήκαν ότι η κανέλα μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά στον καρκίνο του παχέος εντέρου χάρη σε ένα συστατικό που περιέχει, την κινναμαλδεϋδη.
Νομίζω ότι πια δεν πρέπει να μας ρωτάνε στα καφέ: «Κανέλα στον καπουτσίνο σας;», συμφωνείς;
SELECTIONS
- 5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών
- 6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις
- 5 ενδείξεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά
- 6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου