6 αντικείμενα που ΔΕΝ πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου - AllYou.gr

Search

6 αντικείμενα που ΔΕΝ πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου

Έτσι θα την μετατρέψεις σε... μίνι φαρμακείο!

> ΥΓΕΙΑ ::
09 Νοεμβρίου 2015

Μπορείς να μετατρέψεις την τσάντα σου σε μίνι-φαρμακείο, έτοιμο να αντιμετωπίσει τυχόν μικροτραματισμούς ή αναπάντεχες περιπέτειες υγείας; Φυσικά και μπορείς! Για να σε βοηθήσουμε, σου παρουσιάζουμε ποια πράγματα συστήνουν οι ειδικοί να έχεις πάντα στη τσάντα σου για να μπορείς να περηφανεύεσαι ότι... διανυκτερεύεις.

1. Μαύρο Τσάι: Ένα φακελάκι είναι ό,τι πρέπει για να ανακουφίσει τα σκασμένα χείλη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το βρέξεις και να το τοποθετήσεις σε αυτά. Οι τανίνες που περιέχει σταματούν την αιμορραγία στο στόμα και τα ούλα. 

2. Απολυμαντικό χεριών με βάση το οινόπνευμα: Βγάλε το από την τσάντα σου όταν μπαίνεις σε περιβάλλοντα που τα μικρόβια βρίσκουν συχνά καταφύγιο (π.χ. μέσα μαζικής μεταφοράς). Μια σταγόνα του αρκεί να σε προστατεύσει!

3. Τσιμπιδάκι φρυδιών:  Πέρα από υπέροχο βλέμμα, το τσιμπιδάκι φρυδιών σε βοηθάει να αποσύρεις από την επιδερμίδα σου θραύσματα από γυαλί, αγκαθάκια, κ.ά.

4. Παυσίπονα παρακεταμόλης: Από τον απλό πονοκέφαλο μέχρι τον πόνο στην περίοδο, τα παυσίπονα –μαζί με το ρουζ και το κραγιόν– αποτελούν βασικό αξεσουάρ κάθε γυναικείας τσάντας που σέβεται τον εαυτό της.

5. Σερβιετάκια ή ταμπόν: Όσο τυπική κι αν συνηθίζει να είναι, η Μητέρα Φύση, η θεία από την Ρωσία ή απλά ο «Κόκκινος Εχθρός», ενδέχεται να σε επισκεφθεί απροειδοποίητα. Οι ειδικοί σου συνιστούν να είσαι πάντα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσεις με επιτυχία αυτές τις ειδικές περιστάσεις.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!