Άσε τα πόδια σου να κάνουν... παιχνίδι!  - AllYou.gr

Search

Άσε τα πόδια σου να κάνουν... παιχνίδι! 

Θέλεις να του δείξεις τις (ερωτικές) προθέσεις σου; Σταμάτα να μιλάς και κάτσε... σταυροπόδι.  

> ΥΓΕΙΑ ::
03 Οκτωβρίου 2014

Τα πόδια και τα πέλματα είναι από τα λίγα μέρη του σώματος που δεν ελέγχουμε συνειδητά κι έτσι η θέση και η κίνησή τους αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες για όσα σκεφτόμαστε, θέλουμε ή νιώθουμε, υποστηρίζει η Katia Loisel, ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

Σύμφωνα με το Κέντρο Μελέτης Μη Λεκτικής Επικοινωνίας (CNS), ο τρόπος που στεκόμαστε μπορεί να φανερώσει κατά πόσο είμαστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

Δείτε πέντε περιπτώσεις που η γλώσσα του σώματος της γυναίκας μπορεί να αποκαλύψει τις προθέσεις της απέναντι στο αντίθετο φύλο.

1. Τα πέλματα κοιτάζουν προς τα εμπρός: Το πέλμα προσανατολίζεται ασυναίσθητα στο σημείο του ενδιαφέροντος μας.

2. Τα πόδια ανοιχτά με το βάρος να πέφτει στο ένα πόδι: Η στάση αυτή δείχνει αυτοπεποίθηση και διάθεση για νέες γνωριμίες. Σημαίνει επίσης ότι το άτομο είναι αρκετά εξωστρεφές.

3. Σταυροπόδι: Είναι η στάση που υιοθετούν οι περισσότερες γυναίκες όταν θέλουν να δείξουν το ενδιαφέρον τους προς έναν άντρα.

4. Πέλματα που κοιτούν προς τα μέσα: Η στάση αυτή είναι σημάδι εσωστρέφειας και ανασφάλειας. Δείχνει ότι η γυναίκα είναι αρκετά «κλειστή» και πιθανότατα δε μιλά πολύ.

5. Το ένα πέλμα κοιτάζει στο πλάι: Όταν και τα δύο πέλματα κοιτάζουν προς το άτομο που μιλάμε, σημαίνει ότι εστιάζουμε όλη μας την προσοχή στη συζήτηση. Εάν το ένα από τα δύο πέλματα κοιτάζει προς τα έξω, αυτό σημαίνει πως η γυναίκα «καλεί» και άλλα άτομα να συμμετάσχουν στη συζήτηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!