Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνεται ΠΑΝΤΑ το... δικό σου - AllYou.gr

Search

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνεται ΠΑΝΤΑ το... δικό σου

Γλυστρίδα έφαγες;

> ΕΓΩ ::
29 Ιουλίου 2016

Το αιώνιο παράπονο των γυναικών για τους συντρόφους τους επιβεβαιώνεται... απλά σε λίγο διαφορετικό πλαίσιο. Κι αυτό γιατί πλέον είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν παίζει ρόλο μόνο τι λέμε σε όποιους έχουμε απέναντί μας, αλλά και πώς το λέμε.

Αυτό υποστηρίζει, άλλωστε, νέα αμερικανική έρευνα που δείχνει ότι μιλώντας γρήγορα επηρεάζουμε περισσότερο τον περίγυρό μας.

«Τα επιτυχημένα άτομα καταφέρνουν να εκφέρουν έως και 3,5 λέξεις ανά δευτερόλεπτο», δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας Δρ. Jose Benki, εξηγώντας ότι αυτή η ικανότητα τους προσδίδει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση του ειδικού.

Και δεν είναι μόνο η ταχύτητα που μπορεί να σε βοηθήσει να πείσεις το κοινό σου. Επιπλέον, ο τόνος της φωνής μπορεί να αυξήσει τη δημοτικότητά ενός ατόμου ή, αντίθετα, να τη μειώσει, διαπιστώνουν Καναδοί μελετητές. Σε αυτήν, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ψηφοφόροι προτιμούν συστηματικά πολιτικούς που έχουν φωνή με βαθιά χροιά και μιλούν χαμηλόφωνα, επειδή αυτή τους προσδίδει περισσότερη αξιοπιστία και μεταδίδει μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης, γνώσης και εξουσίας.

Τώρα, λοιπόν, ξέρεις ποιος είναι ο «μυστικός» συνδυασμός για να γίνεται πάντα το δικό σου: να μιλάς γρήγορα και καθαρά, διατηρώντας τους τόνους σου χαμηλούς.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!