Skip to main content

SINGLES

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνεται ΠΑΝΤΑ το... δικό σου

Γλυστρίδα έφαγες;


Φύλλις Νικολάου

Το αιώνιο παράπονο των γυναικών για τους συντρόφους τους επιβεβαιώνεται... απλά σε λίγο διαφορετικό πλαίσιο. Κι αυτό γιατί πλέον είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δεν παίζει ρόλο μόνο τι λέμε σε όποιους έχουμε απέναντί μας, αλλά και πώς το λέμε.

Αυτό υποστηρίζει, άλλωστε, νέα αμερικανική έρευνα που δείχνει ότι μιλώντας γρήγορα επηρεάζουμε περισσότερο τον περίγυρό μας.

«Τα επιτυχημένα άτομα καταφέρνουν να εκφέρουν έως και 3,5 λέξεις ανά δευτερόλεπτο», δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας Δρ. Jose Benki, εξηγώντας ότι αυτή η ικανότητα τους προσδίδει τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση του ειδικού.

Και δεν είναι μόνο η ταχύτητα που μπορεί να σε βοηθήσει να πείσεις το κοινό σου. Επιπλέον, ο τόνος της φωνής μπορεί να αυξήσει τη δημοτικότητά ενός ατόμου ή, αντίθετα, να τη μειώσει, διαπιστώνουν Καναδοί μελετητές. Σε αυτήν, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι ψηφοφόροι προτιμούν συστηματικά πολιτικούς που έχουν φωνή με βαθιά χροιά και μιλούν χαμηλόφωνα, επειδή αυτή τους προσδίδει περισσότερη αξιοπιστία και μεταδίδει μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης, γνώσης και εξουσίας.

Τώρα, λοιπόν, ξέρεις ποιος είναι ο «μυστικός» συνδυασμός για να γίνεται πάντα το δικό σου: να μιλάς γρήγορα και καθαρά, διατηρώντας τους τόνους σου χαμηλούς.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department