Skip to main content

SINGLES

To μυστικό της Τζένης Μπαλατσινού για να κοιμάται πιο εύκολα

Μήπως να "κλέψεις" αυτή τη συνηθεια της γνωστής παρουσιάστριας;


Μαριέτα Χριστοπούλου

Μετά από μια έντονη μέρα, ο ύπνος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Και αυτό το ξέρει πολύ καλά μια δραστήρια γυναίκα, η Τζένη Μπαλατσινού. Πρόσφατα, λοιπόν, αποκάλυψε με ποιον τρόπο χαλαρώνει το βράδυ. Ζωγραφίζει! Αλλά όχι σε χαρτί. Τα σχέδια της τα κάνει στο νέο Yoga™ Book της Lenovo, που της φαίνεται απόλυτα χρήσιμο, όχι μόνο όλη τη μέρα αλλά και τη νύχτα.

Στην επίσημη παρουσίαση του Yoga™ Book, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο της άλλαξε την καθημερινότητα αυτή η νέα συσκευή. Μίλησε για το Real Pen που τη συνοδεύει, δηλαδή μια γραφίδα με πραγματικό μελάνι, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψηφιοποιήσει σε πραγματικό χρόνο, σημειώσεις, σκίτσα, μηνύματα, είτε επάνω σε χαρτί, είτε απευθείας στο create pad.

Εκτός από το Real Pen όμως, όπως ανέφερε και η ίδια στην σχετική παρουσίαση, το μοναδικό του design, το πόσο πραγματικά λεπτό και ελαφρύ είναι, αλλά και η κομψή αισθητική του, ήταν τα πρώτα στοιχεία που τράβηξαν την προσοχή της στο Yoga™ Book.

Στο διάστημα της εμπειρίας της με το μοναδικό αυτό 2-σε-1 προϊόν, είχε επίσης την ευκαιρία να απολαύσει τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του, όπως η κινηματογραφική ποιότητα ήχου και εικόνας, η φορητότητα και η ευκολία χρήσης του εικονικού halo πληκτρολόγιου που εμφανίζεται μόνο όταν το χρειάζεσαι αλλά και η απίστευτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που δεν την πρόδωσε καμία ημέρα.

Δες και το βίντεο για να δεις πως περνάει τις μέρες της η Τζένη Μπαλατσινού με το Yoga™ Book:

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Yoga™ Book διατίθεται στην Ελλάδα σε 2 εκδόσεις: Android σε χρώμα Champagne Gold (χρυσό) ή Gunmetal Grey (γκρι) και Windows  (με Windows 10 Pro) σε μαύρο χρώμα. Τα μοντέλα διατίθενται είτε με συνδεσιμότητα WiFi, είτε με συνδεσιμότητα WiFi και 4G.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department