Η συμβολική κίνηση που πρέπει να κάνεις την 1η Δεκεμβρίου - AllYou.gr

Search

Η συμβολική κίνηση που πρέπει να κάνεις την Δεκεμβρίου

Το Κέντρο Ζωής σε καλεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS, να θυμώσεις για τις ετικέτες.

> ΕΓΩ ::
01 Δεκεμβρίου 2016

Οι άνθρωποι που ζουν με τον HIV πρέπει ανάμεσα σε όλα τα άλλα να υπομείνουν καθημερινά και τις ετικέτες που τους κολλάνε. Ετικέτες που τους δυσκολεύουν τη ζωή και τους απομονώνουν... Από "σιχαμένος" και "μελλοθάνατος" έως "ανώμαλος" και "πήγαινε γυρεύοντας", να είναι μόνο μερικές από αυτές.
 
Με δεδομένα τα παραπάνω, την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑIDS, το Κέντρο Ζωής μας καλεί να αναλάβουμε δράση με τον πιο απλό τρόπο. Με το πάτημα ενός κουμπιού στο Facebook, μπορούμε να δηλώσουμε "θυμωμένοι" με τις ταμπέλες και να βγάλουμε αυτές τις ετικέτες. Γιατί αυτές οι ετικέτες τελικά… μας ενοχλούν, μας κινητοποιούν, μας θυμώνουν.
 
Πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι 2 άνθρωποι που έχουν δεχτεί πολλές ετικέτες στη ζωή τους. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Θοδωρής Μαραντίνης που μέσα από 2 video πέταξαν από πάνω τους τις ετικέτες και δίνουν το έναυσμα για να κάνουμε το ίδιο και με τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV.

Βγάλε την ετικέτα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στο Facebook του Κέντρου Ζωής και να πατήσεις ένα συμβολικό "angry" μέχρι να φύγει και η τελευταία ετικέτα. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!