Ποια συμβουλή θα έδιναν οι περισσότεροι Αμερικανοί στο νεώτερο εαυτό τους; - AllYou.gr

Search

Ποια συμβουλή θα έδιναν οι περισσότεροι Αμερικανοί στο νεώτερο εαυτό τους;

Η απάντηση παρακάτω.

> ΕΓΩ ::
11 Δεκεμβρίου 2014

"Μην ανησυχείς, στο τέλος όλα θα βρουν το δρόμο τους": Αυτό θα συμβούλευαν οι περισσότεροι Αμερικανοί μια νεώτερη εκδοχή του εαυτού τους αν είχαν την ευκαιρία να τη συναντήσουν, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση.

Ένα άλλο ενδιαφέρον ερώτημα που τέθηκε ήταν: "Πώς θα κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος"; "Βελτιώνοντας τον εαυτό μας", απάντησε το 60% των Αμερικανών, απηχώντας το πνεύμα πολλών βιβλίων αυτοβοήθειας. Και πού θα βελτιώσουμε τον εαυτό μας; Εδώ, φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα κλισέ που επικρατούν σχετικά με τις διαφορετικές περιοχές των ΗΠΑ. Σε ένα βιβλιοπωλείο ή σε ψυχαναλυτή, απάντησαν οι βορειοανατολικές πολιτείες (όπου βρίσκεται και η Νέα Υόρκη). Σε ένα ναό, είπαν οι μεσοδυτικές και οι νότιες. Στο γυμναστήριο, αποφάνθηκαν οι δυτικές. Από τη λίστα των εργαλείων αυτοβελτίωσης δεν έλειψαν όμως ούτε οι πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες επέλεξαν κυρίως άτομα με υψηλότερα εισοδήματα.

Τι σχέση έχει η εξωτερική εμφάνιση με έναν καλύτερο κόσμο; Θέλει και ρώτημα; Όλοι οι υπερήρωες του Χόλιγουντ έχουν τέλεια χαρακτηριστικά και σμιλεμένους κοιλιακούς.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!