Skip to main content

SINGLES

Ποια συμβουλή θα έδιναν οι περισσότεροι Αμερικανοί στο νεώτερο εαυτό τους;

Η απάντηση παρακάτω.


Γεωργία Κοντού

"Μην ανησυχείς, στο τέλος όλα θα βρουν το δρόμο τους": Αυτό θα συμβούλευαν οι περισσότεροι Αμερικανοί μια νεώτερη εκδοχή του εαυτού τους αν είχαν την ευκαιρία να τη συναντήσουν, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση.

Ένα άλλο ενδιαφέρον ερώτημα που τέθηκε ήταν: "Πώς θα κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος"; "Βελτιώνοντας τον εαυτό μας", απάντησε το 60% των Αμερικανών, απηχώντας το πνεύμα πολλών βιβλίων αυτοβοήθειας. Και πού θα βελτιώσουμε τον εαυτό μας; Εδώ, φαίνεται να επιβεβαιώνονται τα κλισέ που επικρατούν σχετικά με τις διαφορετικές περιοχές των ΗΠΑ. Σε ένα βιβλιοπωλείο ή σε ψυχαναλυτή, απάντησαν οι βορειοανατολικές πολιτείες (όπου βρίσκεται και η Νέα Υόρκη). Σε ένα ναό, είπαν οι μεσοδυτικές και οι νότιες. Στο γυμναστήριο, αποφάνθηκαν οι δυτικές. Από τη λίστα των εργαλείων αυτοβελτίωσης δεν έλειψαν όμως ούτε οι πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες επέλεξαν κυρίως άτομα με υψηλότερα εισοδήματα.

Τι σχέση έχει η εξωτερική εμφάνιση με έναν καλύτερο κόσμο; Θέλει και ρώτημα; Όλοι οι υπερήρωες του Χόλιγουντ έχουν τέλεια χαρακτηριστικά και σμιλεμένους κοιλιακούς.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department