4 λόγοι που είσαι συνέχεια κουρασμένη - AllYou.gr

Search

4 λόγοι που είσαι συνέχεια κουρασμένη

Υπάρχει εξήγηση. 

> ΕΓΩ ::
03 Φεβρουαρίου 2015

Το άγχος της καθημερινότητας σε συνδυασμό με την πίεση να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, καταντά εξουθενωτικό για τον οργανισμό μας. Αισθάνεσαι τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν και παραπονιέσαι ότι νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; Δες για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την κατάσταση.

1. Η πολλή δουλειά... Η ζωή σου είναι deadlines, υπερωρίες και projects που σε αποκλείουν από κάθε κοινωνική δραστηριότητα; Χαλάρωσε, μοίρασε αρμοδιότητες, βάλε πρόγραμμα και σκέψου ότι δουλεύεις για να ζεις και δεν ζεις για να δουλεύεις.

2. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Δεν ισχύει μόνο αν τα βράδια πηγαίνεις από πάρτυ σε πάρτυ. Ακόμα κι αν κάνεις χαζά ξενύχτια μπροστά από τον υπολογιστή, επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και νιώθεις κόπωση. Δεν αρκεί μόνο να κοιμάσαι 8 ώρες την  ημέρα, αλλά και να πέφτεις στο κρεβάτι σου νωρίς!

3. Κακή διατροφή. "Κρατιέσαι" όλη μέρα με καφέδες και τυρόπιτες και το βράδυ καταφεύγεις στο delivery; Μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες, θα σε βοηθήσει να γεμίσεις ενέργεια, για να αντιμετωπίσεις την ημέρα σου.

4. Ώρα για τσεκ απ! Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες εξετάσεις; Έλεγξε τον θυρεοειδή, τον αιματοκρίτη και το σίδηρό σου κι αν η κόπωση επιμένει, επισκέψου το γιατρό σου.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!