Skip to main content

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας



Η αυτοπεποίθηση είναι το απόλυτο αφροδισιακό, αλλά ορισμένες συνήθειες μπορεί να σαμποτάρουν ακούσια τη μεταξύ σας έλξη. Από την κακή επικοινωνία μέχρι τον αρνητισμό, αυτά τα φαινομενικά μικρά πράγματα μπορούν να στείλουν τη ρομαντική σας ατμόσφαιρα κατευθείαν στη ζώνη φίλων. Είστε έτοιμοι να ανάψετε ξανά τη φλόγα; Εδώ είναι μερικοί από τους κρυμμένους δολοφόνους που σας ξενερώνουν αμφότερους – ισχύουν και για όλα τα φύλα.

Έχετε κακή υγιεινή.

Η βασική υγιεινή είναι αδιαπραγμάτευτη. Κακοσμία αναπνοή, μυρωδιά σώματος, βρώμικα νύχια – αυτά είναι σημαντικά προβλήματα, ανεξάρτητα από το πόσο σωματικά ελκυστικός μπορεί να είστε. Το τακτικό ντους, το βούρτσισμα των δοντιών σας και η χρήση αποσμητικού δείχνουν ένα βασικό επίπεδο αυτοφροντίδας και σεβασμού για το άτομο με το οποίο ελπίζετε να έρθετε σε επαφή.

Είστε πολύ εγωκεντρικοί στο κρεβάτι.

Αν απλώς ξαπλώνετε εκεί σαν αστερίας, εστιάζετε μόνο στη δική σας ευχαρίστηση ή δεν ρωτάτε ποτέ τι τους αρέσει, είναι ένας σημαντικός δολοφόνος της ατμόσφαιρας. Η σωματική οικειότητα προορίζεται να είναι μια κοινή, ευχάριστη εμπειρία! Το να εστιάζεις γενναιόδωρα στις ανάγκες του συντρόφου σου και να τον κάνεις να νιώθει επιθυμητός είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας ικανοποιητικής σεξουαλικής σχέσης.

Έχετε εμμονή να συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους ανθρώπους.

Μιλώντας συνεχώς για τους πρώην σας, συγκρίνοντας το σώμα σας με φιλτραρισμένες φωτογραφίες ανθρώπων στα social media ή υποτιμάτε τον εαυτό σας… Η ανασφάλεια σκοτώνει γρήγορα τη διάθεση. Ένας σύντροφος θέλει να νιώθει ότι τον επιθυμείτε μοναδικά για αυτό που είναι, όχι επειδή τσεκάρει περισσότερα πλαίσια σε μια λίστα από κάποιον άλλο.

Μετατρέπετε κάθε συνομιλία σε διαφωνία.

Εάν επιλέγετε τσακωμούς για μικρά πράγματα, δεν μπορείτε να αφήσετε τα πράγματα να πάνε ή πρέπει να έχετε πάντα δίκιο, δημιουργείτε μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Ακόμα κι αν ισορροπήσετε μετά από μια διαφωνία, αυτή η παρατεταμένη αρνητικότητα δεν θέτει ακριβώς το σκηνικό για έντονο ρομαντισμό. Το να θέλετε να έχετε υγιή επίλυση συγκρούσεων κάνει έναν σύντροφο να αισθάνεται ασφαλής, όχι διαρκώς σε αδιέξοδο.

Είστε αγενείς με αυτούς που θεωρείτε «από κάτω» σας.

Το να είσαι αγενής με τους σερβιτόρους, να απορρίπτεις τους ανθρώπους της υπηρεσίας ή να κουτσομπολεύεις επικριτικά για τους άλλους σηματοδοτεί έλλειψη ενσυναίσθησης και κακούς τρόπους. Η αλαζονεία και η κακή μεταχείριση των άλλων είναι απίστευτα μη ελκυστικά χαρακτηριστικά, η ευγένεια είναι απείρως πιο σέξι.

Κάνετε χοντροκομμένα αστεία όλη την ώρα.

Η καλή αίσθηση του χιούμορ είναι απίστευτα σέξι! Αλλά αν κάθε αστείο είναι εις βάρος κάποιου άλλου, υπερβολικά χυδαίο ή απλώς αγενές, είναι σημάδι ανωριμότητας. Το να μπορείς να γελάς με τον σύντροφό σου, ακόμα και να γελάς λίγο με τον εαυτό σου, είναι πολύ πιο ελκυστικό από το να βασίζεσαι στο χιούμορ που σοκάρει.

Είστε κολλημένοι στο τηλέφωνό σας κατά τη διάρκεια των ραντεβού.

Χαζεύετε στα social ενώ υποτίθεται ότι συνδέεστε, λαμβάνετε μη επείγουσες κλήσεις όταν είστε έξω μαζί, δίνοντας προτεραιότητα στην οθόνη σας σε σχέση με το άτομο που έχετε απέναντί σας – τον κάνετε να αισθάνεται ασήμαντος. Το να είστε πλήρως παρόντες και να δείχνετε γνήσιο ενδιαφέρον για το άτομο απέναντί σας είναι απείρως πιο καυτό από το να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις σας κάθε πέντε λεπτά.

Είστε εξαιρετικά κλειστοί συναισθηματικά.

Το να μην μοιράζεστε τα συναισθήματά σας, να αποφεύγετε την ευαλωτότητα και να διατηρείτε τη σύνδεση απόλυτα εστιασμένη στη φυσική πλευρά μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση απόστασης. Ενώ ένα κομμάτι μυστηρίου είναι υπέροχο από νωρίς, η γνήσια οικειότητα τροφοδοτεί τη μακροπρόθεσμη έλξη και τη βαθύτερη σύνδεση.

Παραπονιέστε για τα πάντα, όλη την ώρα.

Η απαισιοδοξία είναι απολύτως εξαντλητική, τόσο για το άτομο με την κακή στάση όσο και για όλους γύρω του! Φυσικά, όλοι εκτονωνόμαστε μερικές φορές και είναι φυσιολογικό να έχουμε κακές μέρες. Αλλά αν η αρνητικότητα είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία σας, σας κάνει να φαίνεστε μονίμως δυστυχισμένοι και δύσκολο στους άλλους να βρίσκονται κοντά σας. Οι άνθρωποι θέλουν συντρόφους που να προσθέτουν χαρά στη ζωή τους, όχι να τους παρασύρουν με συνεχή παράπονα.

Μιλάτε άσχημα για το σώμα σας μπροστά τους.

Είναι εντάξει να έχουμε ανασφάλειες – οι περισσότεροι από εμάς έχουμε! Αλλά το να επικρίνετε συνεχώς την εμφάνισή σας μπροστά σε κάποιον που σας ενδιαφέρει, μετατοπίζει την εστίαση από τη διασκέδαση στο να αισθάνετε πίεση για να σας καθησυχάσει. Το να μάθετε να κατέχετε την ελκυστικότητά σας, ή τουλάχιστον να είστε λίγο πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας, σας βοηθά να ενισχύσετε τη συνολική σας αυτοπεποίθηση – και η αυτοπεποίθηση είναι μια σημαντική αλλαγή.

Πίνετε πάρα πολύ, πάρα πολύ συχνά.

Ένα ή δύο ποτά για να χαλαρώσετε σε ένα ραντεβού είναι απολύτως εντάξει. Αλλά το να μεθάτε τακτικά σας κάνει να φαίνεστε χωρίς αυτοέλεγχο και κανείς δεν βρίσκει ελκυστικό ή διασκεδαστικό να έχει κάποιον που δεν μπορεί να διαχειριστεί το ποτό του. Το μέτρο είναι το κλειδί, ειδικά όταν ακόμα γνωρίζεις κάποιον και προσπαθείς να κάνεις καλή εντύπωση.

Δεν έχετε χόμπι ή ενδιαφέροντα εκτός δουλειάς.

Το να έχετε πάθη, μοναδικά ενδιαφέροντα και κάτι για να μιλήσετε εκτός από τη δουλειά δείχνει ότι είστε ένα ολοκληρωμένο άτομο με μια γεμάτη ζωή. Η έλξη είναι κάτι περισσότερο από την εμφάνιση, έχει να κάνει με τη σύνδεση με το μυαλό κάποιου και τι τον κάνει μοναδικό.

Ζηλεύετε υπερβολικά κι έχετε τάσεις κτητικότητας.

Λίγο αρχικό φλερτ και υγιές παιχνιδιάρικο είναι εντάξει, αλλά το να ανακρίνετε κάποιον για περιστασιακές συζητήσεις με συναδέλφους ή να φρικάρετε για την κανονική κοινωνική αλληλεπίδραση είναι μια σημαντική απόκλιση. Εμφανίζεστε ως ανασφαλής και ελεγκτική, όχι παθιασμένη και αφοσιωμένη. Η εμπιστοσύνη είναι ένα κρίσιμο μέρος μιας υγιούς, ελκυστικής δυναμικής.

Είστε επικριτικοί για την εμφάνισή τους ή τις επιλογές του τρόπου ζωής τους.

Εκτός και αν σας επηρεάζει πραγματικά με σημαντικό τρόπο, οι επιλογές μόδας, η επαγγελματική τους πορεία ή η ιδιόμορφη εμμονή με τον μοντελισμό – δεν είναι για την κρίση σας. Το να τους υποβιβάζετε κάτω για να νιώθετε ανώτεροι είναι απλώς σκληρό και διαβρώνει την αίσθηση ασφάλειας ενός πιθανού συντρόφου γύρω σας. Η υποστήριξη και η αποδοχή είναι πολύ πιο σέξι από το συνεχές πείραγμα.

Τους κακολογείτε την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

Εάν μιλάτε συνεχώς άσχημα ή κουτσομπολεύετε τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, κάνει έναν πιθανό σύντροφο να αναρωτιέται τι θα μπορούσατε να πείτε για τους ίδιους όταν δεν είναι κοντά σας. Η πίστη είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό, ακόμα και όταν εκφράζετε δικαιολογημένες απογοητεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιλέξτε τι θα πείτε στους έμπιστους σας με σύνεση, μην μετατρέψετε ένα πρώτο ραντεβού στη συναισθηματική σας χωματερή.

Περιμένετε να πληρώνουν πάντα για τα πάντα.

Ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου σας ή τα πρότυπα γνωριμιών, το να έχετε απαλλαγή από τα έξοδα δεν είναι σέξι. Το να προσφέρετε να μοιράσετε το λογαριασμό, ακόμα κι αν αρνηθούν, είναι καλοί τρόποι. Δείχνει ότι βλέπετε τον εαυτό σας ως σύντροφο, όχι ως κάποιον που πρέπει να τον χαϊδεύουν χωρίς ανταπόδοση, κάτι που είναι πολύ πιο ελκυστική νοοτροπία.

Πάντα προσπαθείτε να τους εντυπωσιάσετε με υλικά πράγματα.

Το να καυχιέστε για τα πράγματά σας και να δίνετε έμφαση στο στάτους μπορεί να λειτουργήσει σε επιφανειακά άτομα, αλλά είναι μια σημαντική απόκλιση για όσους βλέπουν πέρα από την επιφάνεια. Η γενναιοδωρία του πνεύματος και η επίδειξη γνήσιου χαρακτήρα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά από τα φανταχτερά αυτοκίνητα ή τα ονόματα επώνυμων σχεδιαστών.

Τους πιέζετε για πράγματα για τα οποία δεν είναι έτοιμοι.

Είτε πρόκειται για σωματική οικειότητα, συγκατοίκηση πολύ γρήγορα, συνάντηση με την οικογένειά σας πριν είναι να έτοιμοι ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό βήμα, ο σεβασμός του ρυθμού τους είναι ζωτικής σημασίας. Το να πιέζετε για πράγματα προτού δείξουν πραγματικά για αυτό, σας κάνει να φαίνεστε εγωκεντρικοί και σκοτώνει το αίσθημα ασφάλειας, εμπιστοσύνης και αμοιβαίας επιθυμίας. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department