ΑΥΤΟ είναι το "συστατικό" που βοηθάει στην καλή ανατροφή των παιδιών - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το "συστατικό" που βοηθάει στην καλή ανατροφή των παιδιών

Φιληθείτε (τους) κάνει καλό! 

> ΠΑΙΔΙ ::
04 Αυγούστου 2016

Για να μεγαλώσεις ένα ευτυχισμένο παιδί, γνωρίζεις ήδη ότι θα πρέπει να διασφαλίσεις πώς η σχέση σου με τον μπαμπά του -και σύντροφό σου- θα πρέπει να είναι ισορροπημένη και αρμονική. Μέχρι εδώ, όλα γνωστά. Οι επιστήμονες, όμως, το... πάνε ένα βήμα παραπέρα, καθώς διατείνονται πώς ανακάλυψαν ένα βασικό συστατικό που θα σας διασφαλίσει την καλύτερη ανατροφή του παιδιού. Ποιο είναι αυτό; Το φιλί.

Όχι, δεν αναφερόμαστε στα φιλιά των γονιών προς τα παιδιά τους, αλλά στα φιλιά που ανταλλάσσει μεταξύ του το ζευγάρι. Αυτό έδειξε νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 5.000 οικογένειες. 

Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε, ότι τα ζευγάρια που αισθάνονται «τυχερά» που είναι μαζί και φιλιούνται συχνά είναι πιο πιθανό να είναι καλύτεροι γονείς, καθώς είναι πιο πιθανό να επαινούν τα παιδιά τους. «Οι χαρούμενες μαμάδες και οι χαρούμενοι μπαμπάδες είναι καλύτεροι γονείς. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε, τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα καλό πατέρα και τι μια γυναίκα καλή μαμά. Η ανάλυσή μας δείχνει ότι μια "ολοκληρωμένη, υγιής σχέση" παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ως προς αυτό», εξηγούν οι ειδικοί.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!