Skip to main content

SEX

Δείξε μας το εσώρουχο σου, να σου πούμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου

Black is always classy!



Τις προάλλες αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στην αγορά γιατί το είχα, ειλικρινά, πολύ ανάγκη. Σκέφτεσαι ρούχα και καλλυντικά; Χμμ... κοντά έπεσες! Το ενδιαφέρον μου, βλέπεις, επικεντρώθηκε στα τμήματα εσωρούχων μεγάλων καταστημάτων. Άλλωστε, πως αλλιώς μπορείς να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση; 

Κάπου εκεί, ανάμεσα στα δεκάδες σετ από εσώρουχα όλων των ειδών, έκανα μια διαπίστωση... Το μαύρο είναι το κυρίαρχο χρώμα της δικής μου συλλογής (black is always classy), αλλά μου δημιουργήθηκε ταυτόχρονα μια απορία: Γιατί το διαλέγω; Γιατί δεν προτιμώ τα έντονα χρώματα, όσο κι αν μου αρέσουν; 

Ε λοιπόν, υπάρχει απάντηση και είναι επιστημονική! Κάθε μας επιλογή εξαρτάται από τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις και αυτό γίνεται υποσυνείδητα: 

# Το μαύρο υποδηλώνει μια δυναμική γυναίκα, «ανοιχτή» σε νέες προκλήσεις.

# Το κόκκινο χρώμα φανερώνει το πάθος, τη ένταση και την υπερβολή.

# Το λευκό είναι το χρώμα που επιλέγουν συνήθως κοπέλες νεότερες ηλικιακά, που πιθανόν να μην έχουν ακόμα σεξουαλικές εμπειρίες ή το επιλέγουν ακόμα και οι μεγαλύτερες, επιτηδευμένα, προκειμένου να εξιτάρουν τη φαντασία του συντρόφου τους, περνώντας το μήνυμα της αθωότητας και αγνότητας.

# Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν να κάνουν με το πόσο ρομαντική και αισθηματική είσαι, ενώ δηλώνουν πως δεν σε ενδιαφέρει απλά μια ερωτική πράξη, αντιθέτως επενδύεις στην ουσία μιας σχέσης. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.