Δείξε μας το εσώρουχο σου, να σου πούμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου - AllYou.gr

Search

Δείξε μας το εσώρουχο σου, να σου πούμε τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου

Black is always classy!

> SEX ::
30 Σεπτεμβρίου 2015

Τις προάλλες αποφάσισα να κάνω μια βόλτα στην αγορά γιατί το είχα, ειλικρινά, πολύ ανάγκη. Σκέφτεσαι ρούχα και καλλυντικά; Χμμ... κοντά έπεσες! Το ενδιαφέρον μου, βλέπεις, επικεντρώθηκε στα τμήματα εσωρούχων μεγάλων καταστημάτων. Άλλωστε, πως αλλιώς μπορείς να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση; 

Κάπου εκεί, ανάμεσα στα δεκάδες σετ από εσώρουχα όλων των ειδών, έκανα μια διαπίστωση... Το μαύρο είναι το κυρίαρχο χρώμα της δικής μου συλλογής (black is always classy), αλλά μου δημιουργήθηκε ταυτόχρονα μια απορία: Γιατί το διαλέγω; Γιατί δεν προτιμώ τα έντονα χρώματα, όσο κι αν μου αρέσουν; 

Ε λοιπόν, υπάρχει απάντηση και είναι επιστημονική! Κάθε μας επιλογή εξαρτάται από τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις και αυτό γίνεται υποσυνείδητα: 

# Το μαύρο υποδηλώνει μια δυναμική γυναίκα, «ανοιχτή» σε νέες προκλήσεις.

# Το κόκκινο χρώμα φανερώνει το πάθος, τη ένταση και την υπερβολή.

# Το λευκό είναι το χρώμα που επιλέγουν συνήθως κοπέλες νεότερες ηλικιακά, που πιθανόν να μην έχουν ακόμα σεξουαλικές εμπειρίες ή το επιλέγουν ακόμα και οι μεγαλύτερες, επιτηδευμένα, προκειμένου να εξιτάρουν τη φαντασία του συντρόφου τους, περνώντας το μήνυμα της αθωότητας και αγνότητας.

# Οι παστέλ αποχρώσεις έχουν να κάνουν με το πόσο ρομαντική και αισθηματική είσαι, ενώ δηλώνουν πως δεν σε ενδιαφέρει απλά μια ερωτική πράξη, αντιθέτως επενδύεις στην ουσία μιας σχέσης. 



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!