Skip to main content

SEX

Σου έχουμε νέα: ΑΥΤΗ είναι η Νο1 τροφή για αυξημένη λίμπιντο

Πέσε με τα μούτρα!



Τα οστρακοειδή, το κρασί και, φυσικά, η σοκολάτα είναι ανάμεσα στις πιο γνωστές τροφές με αφροδισιακές ιδιότητες, καθώς έχουν δράση η οποία «χτυπάει» κατευθείαν το μυαλό, επηρεάζοντας το επίπεδο ενδορφινών στον εγκέφαλο. Υπάρχει, όμως, μία άκρως διεγερτική τροφή που οι περισσότεροι αγνοούν. 

Καναδική μελέτη απεφάνθη ότι στην κορυφή της λίστας με τις αφροδισιακές τροφές βρίσκεται ο κρόκος, το διάσημο μπαχαρικό που φύεται στην Κοζάνη. 

Η έρευνα έγινε με τη λεπτομερέστερη συγκριτική καταγραφή και αξιολόγηση που έχει γίνει μέχρι σήμερα, εξετάζοντας εκατοντάδες δημοσιευμένες μελέτες και σύμφωνα με τους μελετητές «υπάρχει ανάγκη για φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν το σεξ, χωρίς να έχουν αρνητικές παρενέργειες».

Αν και οι ερευνητές αναφέρουν ότι και άλλες τροφές, όπως το σκόρδο και το μοσχοκάρυδο, φαίνεται να αυξάνουν τη σεξουαλική διέγερση των ζώων, εμφανίζονται επιφυλακτικοί θεωρώντας ότι χρειάζονται και άλλες κλινικές μελέτες για να κατανοηθούν οι αφροδισιακές επιδράσεις τους στους ανθρώπους.  

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα