Skip to main content

SEX

ΑΥΤΟΣ είναι ο παράγοντας που εξασφαλίζει την ικανοποίηση μιας γυναίκας στο σεξ

Όχι, δεν είναι έκπληξη...



Νέα μελέτη από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια αποκαλύπτει ποιος είναι ο βασικότερος παράγοντας που καθορίζει τα επίπεδα ικανοποίησης της γυναίκας στο σεξ.

Για τις ανάγκες της μελέτης, οι ερευνητές πήραν προσωπικές συνεντεύξεις από 95 γυναίκες, ηλικίας 20 έως 68 ετών. Οι συνεντεύξεις αποκάλυψαν πως η πλειονότητα των γυναικών θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση την αγάπη και τον έρωτα ώστε το σεξ να είναι ικανοποιητικό. Αυτό ίσχυε τόσο για τις μακρόχρονες σχέσεις όσο και για το γάμο.

Οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι όταν δύο ερωτευμένοι κάνουν σεξ δεν ενισχύεται μόνο η συναισθηματική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα και η σωματική απόλαυση είναι εντονότερη.

Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι Αμερικανοί είναι ότι για τις γυναίκες το σεξ και η αγάπη είναι δυο έννοιες στενά συνδεδεμένες και ο διαχωρισμός τους μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικός για τις σεξουαλικές εμπειρίες τους, ενώ μόλις 18 από τις 95 γυναίκες φάνηκε να πιστεύουν ότι η αγάπη και ο έρωτας δεν είναι απαραίτητες προϋποθέσεις στο σεξ.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department