ΕΤΣΙ θα γίνεις πιο "ανοιχτή" στις σεξουαλικές φαντασιώσεις - AllYou.gr

Search

ΕΤΣΙ θα γίνεις πιο "ανοιχτή" στις σεξουαλικές φαντασιώσεις

Σπάσε τα ταμπού! 

> SEX ::
26 Φεβρουαρίου 2016

Real talk: Όλοι έχουμε ως ένα βαθμό φαντασιώσεις. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σκηνή εμπνευσμένη από την Ana και το Fifty Shades of Grey, είτε για ένα role play στο οποίο ο σύντροφος σου θα παριστάνει έναν άγνωστο τύπο που σε διεκδικεί ερωτικά, οι φαντασιώσεις είναι μια πραγματικότητα, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ. Το δύσκολο μέρος βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο τις εκφράζει κανείς, διότι, βλέπεις, αυτό που μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί μια ανασφάλεια, μια σκέψη ότι γίνεσαι ευάλωτη, ότι εκτίθεσαι, μια αδικαιολόγητη ντροπή για τις βαθύτερες επιθυμίες σου. 

Ωστόσο, οι σεξολόγοι υποστηρίζουν πως η απόκρυψη των φαντασιώσεων στην περίπτωση των μακροχρόνιων σχέσεων, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα στον ζευγάρι σε βάθος χρόνου, γιατί η ντροπή ή οι ενοχές κάνουν το άτομο πιο συνεσταλμένο, με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται συναισθηματικά από το σύντροφο του. 

Συμπέρασμα: Το να τις κρατήσεις μυστικές δεν ευνοεί κανένα. Πως, όμως, θα απελευθερωθείς; 

Το μυστικό βρίσκεται στη χρήση των... media. Παράξενο ε; Κι όμως, τα media μπορούν να σε βοηθήσουν, καθώς έμμεσα μπορείς να περάσεις και τις δικές σου επιθυμίες στους συνομιλητή σου. Για παράδειγμα, ενώ βλέπετε μια ερωτική ταινία, προσπάθησε να κάνεις ένα μικρό σχόλιο για το χαρακτήρα ενός εκ των πρωταγωνιστών. Τόνισε τι σου αρέσει σε αυτό που παρακολουθείς. Έπειτα, μπορείς να μεταφέρεις τη συζήτηση πιο άνετα και στο προσωπικό σας πεδίο.

Ένας τρόπος ακόμα είναι να ρωτήσεις ευθέως το σύντροφο σου τι τον ελκύει ή τον διεγείρει περισσότερο. Προσοχή όμως! Προτού μιλήσεις για εσένα, μην κατακρίνεις όσα θα ακούσεις.  

Hot αυτή τη στιγμή!

DO IT YOURSELF

Τι να προσέχεις όταν φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες

4 τρικ που θα κάνουν την εφαρμογή πιο εύκολη!
INTERVIEW

Μιχάλης Τζουγανάκης: «Τα λάθη για κάθε άνθρωπο είναι η προίκα του»

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής… Έτσι λοιπόν, όποιος θέλει να μπει στα άδυτα της ψυχής του Μιχάλη Τζουγανάκη, δεν έχει παρά να κοιτάξει τα μάτια του, την ώρα που κρατάει στα χέρια του το αγαπημένο του λαούτο.
ΣΧΕΣΕΙΣ

4 πράγματα που σου λέει με το σώμα του

Καμιά φορά τα πιο σημαντικά πράγματα σου τα λέει με το κορμί του, τονίζουν οι ειδικοί.
ΑΣΚΗΣΗ

Η λιχουδιά που θα σε βοηθήσει να αποδίδεις καλύτερα στις προπονήσεις

Υπάρχει κάτι γευστικό που μπορεί να βοηθήσει τα πόδια σου να τρέχουν γρηγορότερα!
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Είναι οι γυναίκες πιο ευτυχισμένες από τους άντρες;

Tι γένος έχει η ευτυχία; Την απάντηση δίνει - φυσικά - η επιστήμη.
ΕΓΩ

Τι είναι το ψυχολογικό hangover και πως να το ξεπεράσεις

Οδηγίες αντιμετώπισης μιας γνώριμης κατάστασης, για εσένα που είσαι εσωστρεφής.