Skip to main content

SEX

ΕΤΣΙ θα γίνεις πιο "ανοιχτή" στις σεξουαλικές φαντασιώσεις

Σπάσε τα ταμπού! 



Real talk: Όλοι έχουμε ως ένα βαθμό φαντασιώσεις. Είτε πρόκειται για μια ερωτική σκηνή εμπνευσμένη από την Ana και το Fifty Shades of Grey, είτε για ένα role play στο οποίο ο σύντροφος σου θα παριστάνει έναν άγνωστο τύπο που σε διεκδικεί ερωτικά, οι φαντασιώσεις είναι μια πραγματικότητα, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σεξ. Το δύσκολο μέρος βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο τις εκφράζει κανείς, διότι, βλέπεις, αυτό που μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί μια ανασφάλεια, μια σκέψη ότι γίνεσαι ευάλωτη, ότι εκτίθεσαι, μια αδικαιολόγητη ντροπή για τις βαθύτερες επιθυμίες σου. 

Ωστόσο, οι σεξολόγοι υποστηρίζουν πως η απόκρυψη των φαντασιώσεων στην περίπτωση των μακροχρόνιων σχέσεων, ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα ανάμεσα στον ζευγάρι σε βάθος χρόνου, γιατί η ντροπή ή οι ενοχές κάνουν το άτομο πιο συνεσταλμένο, με αποτέλεσμα να αποσυνδέεται συναισθηματικά από το σύντροφο του. 

Συμπέρασμα: Το να τις κρατήσεις μυστικές δεν ευνοεί κανένα. Πως, όμως, θα απελευθερωθείς; 

Το μυστικό βρίσκεται στη χρήση των... media. Παράξενο ε; Κι όμως, τα media μπορούν να σε βοηθήσουν, καθώς έμμεσα μπορείς να περάσεις και τις δικές σου επιθυμίες στους συνομιλητή σου. Για παράδειγμα, ενώ βλέπετε μια ερωτική ταινία, προσπάθησε να κάνεις ένα μικρό σχόλιο για το χαρακτήρα ενός εκ των πρωταγωνιστών. Τόνισε τι σου αρέσει σε αυτό που παρακολουθείς. Έπειτα, μπορείς να μεταφέρεις τη συζήτηση πιο άνετα και στο προσωπικό σας πεδίο.

Ένας τρόπος ακόμα είναι να ρωτήσεις ευθέως το σύντροφο σου τι τον ελκύει ή τον διεγείρει περισσότερο. Προσοχή όμως! Προτού μιλήσεις για εσένα, μην κατακρίνεις όσα θα ακούσεις.  

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department