Στοματικό σεξ: Ποιος είναι ο μεγάλος... ριγμένος; - AllYou.gr

Search

Στοματικό σεξ: Ποιος είναι ο μεγάλος... ριγμένος;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

> SEX ::
11 Απριλίου 2016

Και μετά σου λένε «ισότητα των δύο φύλων»... Μπορεί με το πέρασμα των δεκαετιών οι γυναίκες να χτίζουν σιγά - σιγά ίσα δικαιώματα με τους άνδρες σε όλους τους τομείς και σε όλο και περισσότερες χώρες, όμως φαίνεται πως στο κρεβάτι ο διαχωρισμός καλά κρατεί.

Κι αυτό γιατί, μία ακόμη έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που από χρόνια ξέρουμε: ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά στο στοματικό σεξ κι αυτό έχει να κάνει με το ποιος είναι κάθε φορά ο αποδέκτης τους.

Ερευνητές από τις ΗΠΑ και το Λονδίνο πήραν προσωπικές συνεντεύξεις από 71 νέους από τη Βρετανία (37 γυναίκες και 34 άντρες) ηλικίας 16-18 ετών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τις απόψεις τους και τις συμπεριφορές τους όσον αφορά στο στοματικό σεξ.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων αποκάλυψαν ότι η στάση τόσο των αντρών όσο και των γυναικών απέναντι στο στοματικό σεξ διαφέρει ανάλογα με τον αποδέκτη της σεξουαλικής πρακτικής: και τα δύο φύλα πιστεύουν ότι το στοματικό σεξ που απευθύνεται στη γυναίκα είναι πιο «σοβαρή υπόθεση» απ’ ότι όταν ο αποδέκτης είναι ο άντρας, άποψη που αντανακλά την αρνητική εικόνα που έχουν και τα δύο φύλα απέναντι στα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Επίσης, και τα δύο φύλα χαρακτήρισαν το στοματικό σεξ πιο «δυσάρεστο» όταν απευθύνεται στη γυναίκα και παράλληλα επισήμαναν ότι θεωρούν πρακτικά πιο εύκολο το στοματικό σεξ που απευθύνεται στον άντρα.

Ξανατονίζουμε ότι και οι γυναίκες έχουν την ίδια ακριβώς άποψη με τους άνδρες, για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!