Skip to main content

SEX

Στοματικό σεξ: Ποιος είναι ο μεγάλος... ριγμένος;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει!



Και μετά σου λένε «ισότητα των δύο φύλων»... Μπορεί με το πέρασμα των δεκαετιών οι γυναίκες να χτίζουν σιγά - σιγά ίσα δικαιώματα με τους άνδρες σε όλους τους τομείς και σε όλο και περισσότερες χώρες, όμως φαίνεται πως στο κρεβάτι ο διαχωρισμός καλά κρατεί.

Κι αυτό γιατί, μία ακόμη έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που από χρόνια ξέρουμε: ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά στο στοματικό σεξ κι αυτό έχει να κάνει με το ποιος είναι κάθε φορά ο αποδέκτης τους.

Ερευνητές από τις ΗΠΑ και το Λονδίνο πήραν προσωπικές συνεντεύξεις από 71 νέους από τη Βρετανία (37 γυναίκες και 34 άντρες) ηλικίας 16-18 ετών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τις απόψεις τους και τις συμπεριφορές τους όσον αφορά στο στοματικό σεξ.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων αποκάλυψαν ότι η στάση τόσο των αντρών όσο και των γυναικών απέναντι στο στοματικό σεξ διαφέρει ανάλογα με τον αποδέκτη της σεξουαλικής πρακτικής: και τα δύο φύλα πιστεύουν ότι το στοματικό σεξ που απευθύνεται στη γυναίκα είναι πιο «σοβαρή υπόθεση» απ’ ότι όταν ο αποδέκτης είναι ο άντρας, άποψη που αντανακλά την αρνητική εικόνα που έχουν και τα δύο φύλα απέναντι στα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Επίσης, και τα δύο φύλα χαρακτήρισαν το στοματικό σεξ πιο «δυσάρεστο» όταν απευθύνεται στη γυναίκα και παράλληλα επισήμαναν ότι θεωρούν πρακτικά πιο εύκολο το στοματικό σεξ που απευθύνεται στον άντρα.

Ξανατονίζουμε ότι και οι γυναίκες έχουν την ίδια ακριβώς άποψη με τους άνδρες, για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους...

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department