Σεξ: Αυτοί οι 4 λόγοι θα σε πείσουν να το ΚΑΝΕΙΣ - AllYou.gr

Search

Σεξ: Αυτοί οι 4 λόγοι θα σε πείσουν να το ΚΑΝΕΙΣ

Just do it!

> SEX ::
16 Ιουνίου 2016

Έχεις πεσμένη λίμπιντο; Η καθημερινή πίεση και η κούραση μπορεί να είναι υπαίτοι για τον χαμένο... οίστρο του. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δε, το ωραίο φύλο φαίνεται να ασθενεί σε σχέση με το ισχυρό, μιας και όπως υποστηρίζουν για τους άντρες το σεξ είναι μια σχετικά εύκολη υπόθεση. Για παράδειγμα, η λίμπιντο τους παραμένει «ακλόνητη» για περισσότερα χρόνια συγκριτικά με τη γυναικεία, ενώ, όταν πια περάσει σε φάση ύφεσης, υπάρχουν τρόποι και αγωγές –τόσο φυσικές όσο και φαρμακευτικές- για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αν, λοιπόν, περιμένεις και εσύ κάποιο μαγικό χάπι ή βότανο για να ανεβάσεις την ερωτική σου διάθεση, πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή ακόμα. Μέχρι τότε, σου βρήκαμε 4 πράγματα που αγνοούσες για το σεξ αλλά θα σε πείσουν να μπεις ξανά δυναμικά στο παιχνίδι.

#1 Αποτελεί ένα φάρμακο κατά του καρκίνου. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που κάνουν σεξ περισσότερες από μία φορά το μήνα, διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του μαστού, σε σχέση με τις λιγότερο ενεργές σεξουαλικά γυναίκες.  

#2 Σε ταξιδεύει στον πλανήτη... happy. Σε μία βρετανική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η ερωτική πράξη επικουρεί τη διαδικασία απελευθέρωσης ενδορφινών και σεροτονίνης. Έτσι, μετά το πέρας της νιώθεις πιο χαλαρή, ικανοποιημένη και χαρούμενη.

#3 Βάζει φρένο στον χρόνο. Οι άνθρωποι που δείχνουν νεότεροι κάνουν 50% περισσότερο σεξ συγκριτικά με τους συνομήλικούς τους και αυτό γιατί οι ορμόνες που εκκρίνονται, κατά τη διάρκεια του, επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. 

#4 Γυμνάζει την καρδιά σου. Οι ειδικοί κατατάσσουν το σεξ στις δραστηριότητες που ευεργετούν την καρδιακή λειτουργία, καθώς περιορίζει τα εμφράγματα. Μάλιστα, οι 110 παλμοί ανά λεπτό που σημειώνεις τη στιγμή της κορύφωσης, είναι εφάμιλλοι με εκείνους που καταγράφεις όταν κάνεις τζόκινγκ ή γρήγορο περπάτημα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!