Καθυστερεί να τελειώσει; Μάθε τι φταίει - AllYou.gr

Search

Καθυστερεί να τελειώσει; Μάθε τι φταίει

Τώρα ξέρουμε γιατί ο μεγάλος οργασμός (του) αργεί – και όχι, δεν έχει να κάνει με εσένα.

> SEX ::
28 Σεπτεμβρίου 2016

Το σεξ μεταξύ σας είναι υπέροχο αλλά αντιμετωπίζεις ένα και μόνο πρόβλημα…  αργεί υπερβολικά να «τελειώσει» με αποτέλεσμα μέχρι να πέσει αυλαία στο show, εσύ να μετράς προβατάκια ή να φτιάχνεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ στο μυαλό σου. Διάβασε τι προκαλεί την καθυστέρησή σου και μάθε τι μπορείς να κάνεις για να ρίξεις αυλαία σε αυτό το πρόβλημα. .

Τι είναι: Η καθυστερημένη εκσπερμάτιση ή απουσία εκσπερμάτισης εννοούμε πως ο άνδρας χρειάζεται πολύ χρόνο μέχρι να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να εκσπερματίσει καθόλου.

Γιατί του συμβαίνει αυτό: Κατ’αρχάς, να σε καθησυχάσουμε: δεν φταις εσύ για την όποια καθυστέρηση αλλά ορισμένες παθήσεις οι οποίες εμποδίζουν την εκσπερμάτιση. Ποιες είναι αυτές; Ο σακχαρώδης διαβήτης, νευρολογικά προβλήματα, προβλήματα του προστάτη ή ανατομικά προβλήματα στην ουρήθρα. Επιπλέον, άλλοι «συνήθεις ύποπτοι» για το πρόβλημα αυτό ενδέχεται να είναι και ορισμένα φάρμακα (π.χ. ηρεμιστικά, αντιιταμινικά, αντικαταθλιπτικά) τα οποία ενδέχεται να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία της εκσπερμάτισης.

Πώς θα βάλεις –κυριολεκτικά– τέλος: Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείς να χτυπήσεις το πρόβλημα στην ρίζα του, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

* Η καλή επικοινωνία μεταξύ σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Αν η προσπάθεια αυτή δεν αποδώσει καρπούς ένας ειδικός μπορεί να βοηθήσει.
* Αν το πρόβλημα οφείλεται στη λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων, μπορεί να τροποποιηθεί η δοσολογία τους ή να αντικατασταθούν με άλλα.
* Ο καλός ύπνος, η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και ο περιορισμός του αλκοόλ μπορούν να τον επαναφέρουν σε (χρονολογική) τάξη.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!