Καθυστερεί να τελειώσει; Μάθε τι φταίει - AllYou.gr

Search

Καθυστερεί να τελειώσει; Μάθε τι φταίει

Τώρα ξέρουμε γιατί ο μεγάλος οργασμός (του) αργεί – και όχι, δεν έχει να κάνει με εσένα.

> SEX ::
28 Σεπτεμβρίου 2016

Το σεξ μεταξύ σας είναι υπέροχο αλλά αντιμετωπίζεις ένα και μόνο πρόβλημα…  αργεί υπερβολικά να «τελειώσει» με αποτέλεσμα μέχρι να πέσει αυλαία στο show, εσύ να μετράς προβατάκια ή να φτιάχνεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ στο μυαλό σου. Διάβασε τι προκαλεί την καθυστέρησή σου και μάθε τι μπορείς να κάνεις για να ρίξεις αυλαία σε αυτό το πρόβλημα. .

Τι είναι: Η καθυστερημένη εκσπερμάτιση ή απουσία εκσπερμάτισης εννοούμε πως ο άνδρας χρειάζεται πολύ χρόνο μέχρι να εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας ή σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να εκσπερματίσει καθόλου.

Γιατί του συμβαίνει αυτό: Κατ’αρχάς, να σε καθησυχάσουμε: δεν φταις εσύ για την όποια καθυστέρηση αλλά ορισμένες παθήσεις οι οποίες εμποδίζουν την εκσπερμάτιση. Ποιες είναι αυτές; Ο σακχαρώδης διαβήτης, νευρολογικά προβλήματα, προβλήματα του προστάτη ή ανατομικά προβλήματα στην ουρήθρα. Επιπλέον, άλλοι «συνήθεις ύποπτοι» για το πρόβλημα αυτό ενδέχεται να είναι και ορισμένα φάρμακα (π.χ. ηρεμιστικά, αντιιταμινικά, αντικαταθλιπτικά) τα οποία ενδέχεται να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη λειτουργία της εκσπερμάτισης.

Πώς θα βάλεις –κυριολεκτικά– τέλος: Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείς να χτυπήσεις το πρόβλημα στην ρίζα του, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

* Η καλή επικοινωνία μεταξύ σας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Αν η προσπάθεια αυτή δεν αποδώσει καρπούς ένας ειδικός μπορεί να βοηθήσει.
* Αν το πρόβλημα οφείλεται στη λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων, μπορεί να τροποποιηθεί η δοσολογία τους ή να αντικατασταθούν με άλλα.
* Ο καλός ύπνος, η άσκηση, η υγιεινή διατροφή και ο περιορισμός του αλκοόλ μπορούν να τον επαναφέρουν σε (χρονολογική) τάξη.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΕΓΩ

Τι είναι το ψυχολογικό hangover και πως να το ξεπεράσεις

Οδηγίες αντιμετώπισης μιας γνώριμης κατάστασης, για εσένα που είσαι εσωστρεφής.
DO IT YOURSELF

Πώς να εφαρμόσεις σωστά το glitter στα χείλη

H πιο hot τάση και πώς να την εφαρμόσεις, χωρίς να τα κάνεις όλα άνω- κάτω!
BEAUTY TIPS

3 λάθη που κάνεις όταν χρησιμοποιείς το σίδερο για μπούκλες

Ήρθε η ώρα για ένα βασικό μάθημα ομορφιάς!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να πόσα αυγά μπορείς να τρως την εβδομάδα

Μάθε τι προτείνουν οι ειδικοί και πως μπορείς να χάσεις βάρος βάζοντας τα αυγά στη διατροφή σου.
ΠΑΙΔΙ

Μπορείς να στέκεσαι γυμνή μπροστά στο παιδί σου;

Τα “πρέπει” και “δεν πρέπει” σχετικά με το θέμα του γυμνού σώματος των γονιών.
ΜΟΔΑ

5 παπούτσια που πρέπει να κρύβεις κάτω από το γραφείο σου

Για τις απρογραμμάτιστες εξόδους μετά την δουλειά, τα παπούτσια αυτά θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου!