4 πράγματα που αγχώνουν τις γυναίκες στο σεξ... - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που αγχώνουν τις γυναίκες στο σεξ...

...αλλά αφήνουν παντελώς αδιάφορους τους άντρες. Ποια είναι; 

> SEX ::
26 Σεπτεμβρίου 2014

Το διαβάσαμε στο theTOC.gr

Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να αγχώνουν ή να φοβίζουν τις γυναίκες στο σεξ, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους άντρες. 

1.  Οι εκφράσεις που κάνετε κατά τη διάρκεια του οργασμού: Οχι, δεν τον ενδιαφέρουν οι διάφορες γκριμάτσες που κάνετε κατά την κορύφωση. Το γεγονός και μόνο ότι φτάνετε σε οργασμό, του είναι (υπέρ)αρκετό. 

2.  Το να μη φοράτε σέξι εσώρουχα: Με αυτό δεν εννοούμε να φοράτε κάθε φορά την «κιλότα της γιαγιάς» σας. Γενικότερα όμως, οι άντρες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο σώμα, αφού γδυθείτε (ή σας γδύσουν).

3. Αν σας «φεύγει» το μακιγιάζ: Αρχικά, σε κανέναν άντρα δεν αρέσει το πολύ έντονο μακιγιάζ. Αλλά ναι, αν σας τρέξει η μάσκαρα δεν τον ενοχλεί. Το αντίθετο...

4. Οι ήχοι που βγαίνουν από τον κόλπο σας: Είναι ίσως από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε γυναίκας κατά τη διάρκεια του σεξ. Και ναι, δεν είναι ότι πιο ωραίο μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Αλλά είναι ανθρώπινο και το μόνο σίγουρο είναι στο σύντροφο σας έχει ξανασυμβεί πολλές φορές. Οπότε χαλαρώστε, δεν είναι τίποτα.

Διάβασε περισσότερα εδώΑκολούθησε το allyou στο Instagram!