Skip to main content

SEX

Πόσο πιθανό είναι να μετανιώσεις το one-night stand;

Nα τι γίνεται μετά από μια βραδιά με άγνωστο.



Περίπου ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ και της Δυτικής Ευρώπης, θα κάνει μια φορά στη ζωή του one-night stand, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από σχετικά πρόσφατη έρευνα. Το δείγμα μπορεί να μη περιλαμβάνει Έλληνες, αλλά δείχνει ενδιαφέροντα πράγματα που δε μπορεί, μας αφορούν και εμάς.

Συγκεκριμένα, εστιάζει στο "μετά" του σεξ με έναν άγνωστο ή της ευκαιρίας για σεξ με έναν άγνωστο. Όπως προκύπτει, λίγες μόνο γυναίκες μετάνιωσαν που είπαν όχι σε μια τέτοια πρόταση, ενώ οι άντρες που αρνήθηκαν, τελικά φαίνεται να το μετάνιωσαν.

Όσον αφορά τα συναισθήματα, όταν τελικά κάποιος δεχτεί την πρόταση, αυτά ποικίλλουν. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να μετανιώσουν, σε αντίθεση με τους άντρες που είναι συχνότερα χαρούμενοι με τέτοιου είδους εξέλιξη μιας βραδιάς.

Αν θες ακριβή ποσοστά, τα έχεις καθώς δημοσιεύτηκαν στο Evolutionary Psyhchology.  Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα, λοιπόν, που έρχεται από τη Νορβηγία, τo 35% των γυναικών, μετάνιωσε που έκαναν σεξ με κάποιον που μόλις είχαν γνωρίσει, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ήταν 20%. Μόλις το 30% των γυναικών ήταν χαρούμενο για την πιο πρόσφατη σχετική εμπειρία, συγκριτικά με το 50% των αντρών, αντίστοιχα. 

Σε ό,τι αφορά την τελευταία φορά που αρνήθηκαν το one-night stand, το 80% των γυναικών παραδέχτηκε ότι ήταν χαρούμενο για την απόφαση του, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ήταν 43%. Μόνο 4% των γυναικών, μετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία, ενώ το ποσοστό τον αντρών αντίστοιχα, ήταν 30%.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

5 στάσεις-εγγύηση για να απολαύσεις το πρωινό σεξ με τον σύντροφό σου

Ξεκίνα τη μέρα σου με τον καλύτερο πιθανό τρόπο!

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων