Skip to main content

SEX

Τι περιμένει από εσένα στο πρώτο ραντεβού

Μας νοιάζει ή όχι;



Σου αρέσει πολύ αυτός ο τύπος. Μα πολύ όμως. Και απόψε θα βγείτε. Και σε έχει φάει η αγωνία. Τι να φορέσεις, τι να του πεις, τι να μην του πεις. Τα έχεις αναλύσει όλα σε μαραθώνια τηλεφωνήματα με την κολλητή σου. 

Και κάπου εκεί προκύπτει και το μέγα ερώτημα: Και εάν θελήσει σεξ; Τι κάνω;

Δεν ξέρω τι σου είπε η κολλητή σου. Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου. Ας υποθέσουμε ότι για να προβληματίζεσαι είσαι μάλλον σχετικά άπειρη στις σχέσεις, και τις συναισθηματικές και τις ερωτικές. 

Θα σου πω όμως το εξής: Σημασία δεν έχει τι θέλει αυτός ή τι περιμένει από σένα. Σημασία έχει να ξέρεις τι θέλεις εσύ.

Θέλεις να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού; Δεν έχεις ταμπού; Κάντο, ξέροντας ότι παίρνεις ένα ρίσκο. Να μην υπάρξει δεύτερο και να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το έκανες. Να ήταν αυτός ακριβώς ο στόχος του και τίποτα παρακάτω. Να πήρε αυτό που ζητούσε και τώρα να το αναζητήσει αλλού, σε μια άλλη κοπέλα. 

Θέλεις να πάρεις το ρίσκο; Όχι πως μια νέα γνωριμία δεν είναι από μόνη της ένα ρίσκο αλλά να, άλλο είναι να βγεις για καφέ και να τα πείτε, άλλο να πάτε παρέα σε ένα πάρτυ και να πιείτε ένα ποτό και άλλο να βρεθείτε στο κρεβάτι.

Η ιστορία πάντως έχει αποδείξει ότι εμείς οι γυναίκες όσο απελευθερωμένες κι αν είμαστε, και καλά κάνουμε, είμαστε σαφώς και πιο συναισθηματικές από τα αγόρια. Λειτουργούμε βάσει συναισθήματος. Ας θυμάσαι αυτό πριν προχωρήσεις. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department