Αυτό είναι το Νο1 αντρικό χαρακτηριστικό που "ανάβει" τις γυναίκες! - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το Νο1 αντρικό χαρακτηριστικό που "ανάβει" τις γυναίκες!

Take the risk. 

> SEX ::
09 Δεκεμβρίου 2014

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Άνκορατζ της Αλάσκα υποστηρίζουν ότι η γυναίκα δεν αγαπά τη σιγουριά και την ηρεμία, αλλά θέλει να έχει στο πλάι της έναν άντρα που ταράζει τα νερά και φέρεται ριψοκίνδυνα.

Μάλιστα, όταν η συμπεριφορά του άντρα ανταποκρίνεται στα πρότυπα των πρωτόγονων, αφορά δηλαδή σε προκλήσεις που αντιμετώπιζαν και οι πρόγονοί μας όπως να ανάβουν φωτιές, να σκαρφαλώνουν σε απόκρημνες πλαγιές ή να κολυμπούν σε ποτάμια, η ερωτική έλξη είναι ακόμη εντονότερη από την πλευρά της γυναίκας.

Ωστόσο, «σύγχρονα» καθημερινά ρίσκα, όπως η πειρατεία οπτικοακουστικού υλικού και η πλοήγηση στο διαδίκτυο χωρίς antivirus (!), δε φάνηκε να ανταποκρίνονται στα γυναικεία ένστικτα και δεν είχαν καμία επίδραση στην ερωτική τους διάθεση!

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για μια απόλυτα φυσιολογική και βαθιά ριζωμένη παρόρμηση που πηγάζει από τη διαδικασία της φυσικής επιλογής. Με άλλα λόγια, όταν οι άντρες παίρνουν σημαντικά ρίσκα στη ζωή τους επιδεικνύουν το γενετικό τους πλεονέκτημα στη γυναίκα.

«Ένας άντρας που σκαρφαλώνει ψηλότερα, κολυμπά σε κρύα νερά και κόντρα στο ρεύμα και αντέχει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες θα ήταν καλός σύντροφος την προϊστορική εποχή», δηλώνει ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας John Petraitis. Από την άλλη, ασήμαντα ρίσκα που μπορεί να πάρουμε στη σύγχρονη ζωή δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και μάλιστα μπορεί να δείχνουν αδυναμία χαρακτήρα ή έλλειψη κριτικής ικανότητας.

Τα ευρήματα της μελέτης πρόκειται να δημοσιευθούν στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Applied Social Psychology.

Πηγή: http://www.iatrikanea.gr/

Συντάκτης

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!