Skip to main content

SEX

Πώς θα έρθεις σε πολλαπλό οργασμό μέσα από τέσσερα βήματα

Δεν είναι όσο δύσκολο πιστεύεις…



Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν έρχονται πάντα με την ίδια μορφή, αλλά μπορεί να αποτελούνται από έναν μεγάλο και έντονο σε διάρκεια, ή έναν «τυπικό» οργασμό, που όμως οδηγεί σε περισσότερους στη συνέχεια. Επιπλέον, μπορούν να προκληθούν από κλειτοριδική επαφή και διέγερση, αλλά και εσωτερικά, με συνήθως μεγαλύτερη ένταση. Μπορεί στο μυαλό μας να είναι ένα δύσκολο κατόρθωμα, στην πραγματικότητα όμως οι πολλαπλοί οργασμοί είναι εύκολα επιτεύξιμοι όταν υπάρχει στοχευμένη μεθοδολογία για να φτάσουμε σε αυτούς, χωρίς φυσικά να τους αντιμετωπίζουμε με ψυχαναγκασμό. Ακολουθούν τέσσερα βήματα, για να κατακτήσεις και αυτό το πεδίο στο σεξ, δίνοντας νέα πνοή στην απόλαυσή σου.

Μην σταματάς τη διέγερση

Το να μη σταματάς να διεγείρεις τον εαυτό σου μετά από έναν οργασμό είναι το βασικότερο βήμα ώστε να πετύχεις τον πολλαπλό οργασμό στη συνέχεια. Αν λοιπόν έφτασες στον πρώτο οργασμό και νιώθεις ότι μπορείς να συνεχίσεις, ακούγοντας φυσικά το σώμα σου και χωρίς να το ζορίζεις, τότε μην σταματάς και σε λίγο θα νιώσεις την πολλαπλή έκρηξη της σεξουαλικότητάς σου.

Δες το αλλιώς

Αν ο πρώτος οργασμός ήταν κλειτοριδικός, μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη φορά κολπικά, αλλά και συνδυαστικά με άλλες ερωτογενείς ζώνες του σώματός σου. Γενικά μη σταματάς να πειραματίζεσαι, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα επωφεληθείς πολλαπλώς!

Βάλε στο παιχνίδι ένα sex toy

Ένα δονούμενο ερωτικό βοήθημα σε βοηθά να εναλλάσσεις την ένταση και την τριβή της κλειτορίδας και του κόλπου σου, ενώ αυτό συνεχίζει όταν εσύ σταματάς. Μπορείς επίσης να το δώσεις στον σύντροφό σου και να το χρησιμοποιεί εκείνος πάνω σου όπως νομίζει, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο χοτ.

Μην ξεχνάς τα υπόλοιπα βοηθήματα

Πέρα από ένα sex toy ή μια άλλη προσέγγιση στο σεξ, μην ξεχνάς και ένα ακόμη σημαντικό βοήθημα για τη διέγερσή σου: τις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου ή content που μπορείς να βρεις σε σελίδες όπως το OnlyFans. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και θα δεις ότι η διέγερση θα γίνει αμέσως μεγαλύτερη,  οδηγώντας πιο εύκολα στους πολλαπλούς οργασμούς που επιθυμείς.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο