Skip to main content

SEX

ΑΥΤΟΙ είναι οι καλύτεροι εραστές στην Ευρώπη

Σκωτσέζοι, Γάλλοι, Ιταλοί ή Άγγλοι;



Μία δημοσκόπηση για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι Ευρωπαίοι από την σεξουαλική τους ζωή αποκάλυψε ότι οι γείτονές μας, οι Ιταλοί είναι οι μεγάλοι «νικητές» ανάμεσα σε 6 διαφορετικές χώρες. 

Κι αυτό γιατί άνδρες και γυναίκες από την Ιταλία δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή σε ποσοστό 64%. Την ίδια στιγμή, οι Άγγλοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με ποσοστό μόλις 54%.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν περισσότερα από 6.000 άτομα από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία.

Οι Σκωτσέζοι φάνηκε να έχουν τις χαμηλότερες προσδοκίες από τη σεξουαλική τους ζωή, καθώς ένας στους δέκα δήλωσε πως δεν περιμένει το σεξ να κρατήσει περισσότερο από... δύο λεπτά. Αντίθετα, πάνω από το 30% των Ιταλών θεωρεί ότι η «φυσιολογική διάρκεια» ξεπερνά τα δέκα λεπτά.

Η έρευνα είχε σαν στόχο να τονίσει τη συχνότητα των περιστατικών πρόωρης εκσπερμάτισης, το συχνότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στη σεξουαλική τους ζωή. Τα αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι το 20% των συμμετεχόντων θα επιθυμούσε το σεξ να διαρκεί περισσότερο.

Λίγοι ήταν οι άνδρες που μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους με το γιατρό τους. Ιδιαίτερα οι Άγγλοι, οι Σκωτσέζοι και οι Ουαλοί αποδείχθηκαν ιδιαίτερα διστακτικοί να ζητήσουν βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου