ΑΥΤΟΙ είναι οι καλύτεροι εραστές στην Ευρώπη - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΙ είναι οι καλύτεροι εραστές στην Ευρώπη

Σκωτσέζοι, Γάλλοι, Ιταλοί ή Άγγλοι;

> SEX ::
27 Ιουνίου 2015

Μία δημοσκόπηση για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι Ευρωπαίοι από την σεξουαλική τους ζωή αποκάλυψε ότι οι γείτονές μας, οι Ιταλοί είναι οι μεγάλοι «νικητές» ανάμεσα σε 6 διαφορετικές χώρες. 

Κι αυτό γιατί άνδρες και γυναίκες από την Ιταλία δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή σε ποσοστό 64%. Την ίδια στιγμή, οι Άγγλοι βρίσκονται στην τελευταία θέση με ποσοστό μόλις 54%.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν περισσότερα από 6.000 άτομα από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία.

Οι Σκωτσέζοι φάνηκε να έχουν τις χαμηλότερες προσδοκίες από τη σεξουαλική τους ζωή, καθώς ένας στους δέκα δήλωσε πως δεν περιμένει το σεξ να κρατήσει περισσότερο από... δύο λεπτά. Αντίθετα, πάνω από το 30% των Ιταλών θεωρεί ότι η «φυσιολογική διάρκεια» ξεπερνά τα δέκα λεπτά.

Η έρευνα είχε σαν στόχο να τονίσει τη συχνότητα των περιστατικών πρόωρης εκσπερμάτισης, το συχνότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στη σεξουαλική τους ζωή. Τα αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι το 20% των συμμετεχόντων θα επιθυμούσε το σεξ να διαρκεί περισσότερο.

Λίγοι ήταν οι άνδρες που μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους με το γιατρό τους. Ιδιαίτερα οι Άγγλοι, οι Σκωτσέζοι και οι Ουαλοί αποδείχθηκαν ιδιαίτερα διστακτικοί να ζητήσουν βοήθεια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!