Σεξ στα χρόνια της κρίσης: Ένα ΑΠΙΘΑΝΟ tip για ανεβασμένη λίμπιντο - AllYou.gr

Search

Σεξ στα χρόνια της κρίσης: Ένα ΑΠΙΘΑΝΟ tip για ανεβασμένη λίμπιντο

Με την σφραγίδα της επιστήμης...

> SEX ::
13 Ιουλίου 2015

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και το να μην είσαι και το ευχαριστημένη με τη σεξουαλική σου ζωή μάλλον δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο. 

Έρευνες αποκαλύπτουν οι εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο προσπαθούν να βρουν όχι μόνο τη διάθεση αλλά και τον χρόνο για να κάνουν σεξ ενώ μία πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 40% των ζευγαριών πιστεύουν πως η σεξουαλική τους ζωή θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Την ίδια στιγμή απέδειξε πως όταν ένα άτομο έχει μια καλή σεξουαλική ζωή αυτό αποτελεί δείκτη της καλής υγείας του. Η χαμηλή λίμπιντο ή στυτική δυσλειτουργία μπορεί να δείχνουν μερικές φορές κάποιο πρόβλημα όπως για παράδειγμα τα... κρύα πόδια. 

Εσύ πόσες φορές έχεις κάνει σεξ φορώντας καλτσάκια; Και τελικά πόσες φορές τα έχεις βγάλει πιστεύοντας ότι έτσι θα δείχνεις περισσότερο σέξι; Κι όμως, ίσως ένα χαριτωμένο ζευγάρι κάλτσες να είναι η λύση στο σεξουαλικό σου πρόβλημα.

Μία μελέτη από Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία, διαπίστωσε ότι το 80% των γυναικών που συμμετείχαν ήταν σε θέση να επιτύχουν οργασμό όταν φόρεσαν κάλτσες, σε σύγκριση με το 50% που ήταν ξυπόλητες .

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης, όλα είναι συνδεδεμένα με το πώς αισθάνονται ασφαλείς και άνετες οι γυναίκες. Οι περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για το άγχος και τον φόβο πρέπει να απενεργοποιηθεί για μια γυναίκα να φτάσει με επιτυχία κορύφωση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!