Skip to main content

SEX

Σεξ στα χρόνια της κρίσης: Ένα ΑΠΙΘΑΝΟ tip για ανεβασμένη λίμπιντο

Με την σφραγίδα της επιστήμης...



Ζούμε σε δύσκολους καιρούς και το να μην είσαι και το ευχαριστημένη με τη σεξουαλική σου ζωή μάλλον δεν είναι και τόσο ασυνήθιστο. 

Έρευνες αποκαλύπτουν οι εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο προσπαθούν να βρουν όχι μόνο τη διάθεση αλλά και τον χρόνο για να κάνουν σεξ ενώ μία πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 40% των ζευγαριών πιστεύουν πως η σεξουαλική τους ζωή θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Την ίδια στιγμή απέδειξε πως όταν ένα άτομο έχει μια καλή σεξουαλική ζωή αυτό αποτελεί δείκτη της καλής υγείας του. Η χαμηλή λίμπιντο ή στυτική δυσλειτουργία μπορεί να δείχνουν μερικές φορές κάποιο πρόβλημα όπως για παράδειγμα τα... κρύα πόδια. 

Εσύ πόσες φορές έχεις κάνει σεξ φορώντας καλτσάκια; Και τελικά πόσες φορές τα έχεις βγάλει πιστεύοντας ότι έτσι θα δείχνεις περισσότερο σέξι; Κι όμως, ίσως ένα χαριτωμένο ζευγάρι κάλτσες να είναι η λύση στο σεξουαλικό σου πρόβλημα.

Μία μελέτη από Πανεπιστήμιο του Groningen στην Ολλανδία, διαπίστωσε ότι το 80% των γυναικών που συμμετείχαν ήταν σε θέση να επιτύχουν οργασμό όταν φόρεσαν κάλτσες, σε σύγκριση με το 50% που ήταν ξυπόλητες .

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μελέτης, όλα είναι συνδεδεμένα με το πώς αισθάνονται ασφαλείς και άνετες οι γυναίκες. Οι περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για το άγχος και τον φόβο πρέπει να απενεργοποιηθεί για μια γυναίκα να φτάσει με επιτυχία κορύφωση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα