Skip to main content

SEX

Εσύ πόσες φορές την ημέρα σκέφτεσαι το σεξ;

Οι επιστήμονες μπαίνουν στο μυαλό σου!



Έρευνα που έγινε στην Αυστραλία για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας προφυλακτικών αποκαλύπτει πόσες φορές την ημέρα σκέφτεται μια γυναίκα το σεξ. Και η απάντηση είναι κατά μέσο όρο... 2 φορές τη μέρα. Δηλαδή συνολικά 730 φορές το χρόνο.

Η ίδια έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι 4 στις 10 γυναίκες κάνουν σεξ με κάποιον καινούριο σύντροφο στο τρίτο ραντεβού και το 73% μέσα στον πρώτο μήνα.

Ακόμα σχεδόν το 11% κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού και ένα επιπλέον 28% μέχρι το δεύτερο ή τρίτο ραντεβού. Επίσης μία στις 3 (34%) λένε πως έκαναν σεξ μέσα σε ένα μήνα και 13% μέσα σε 3 μήνες.

Παρόλα αυτά το σεξ είναι ακόμη ένα θέμα που όταν συζητιέται κάνει τις περισσότερες να κοκκινίζουν. Έτσι το 48% των γυναικών παραδέχονται πως ντρέπονται να μιλούν γι' αυτό, ακόμη και με άλλες φίλες τους. Όταν όμως οι αναστολές χαθούν τότε το 70% , όταν μιλούν για σεξ, υπερβάλλουν ή λένε ψέματα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department