Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

2 λόγοι για τους οποίος ΔΕΝ κρατάει ο έρωτας του καλοκαιριού

Μην σε παίρνει από κάτω!



Όχι, μην σε παίρνει. Σε όλες μας έχει τύχει να ζήσουμε κάποια στιγμή στις διακοπές μας έναν θυελλώδη έρωτα. Ίσως μάλιστα όταν τον ζήσαμε να πιστεύαμε ότι είναι ο έρωτας που θα κρατήσει για πάντα. Κι όμως, με την επιστροφή στην πόλη πολλά ήταν αυτά που άλλαξαν.

Μπα, μην τα ρίχνεις στην Αθήνα, στην κίνηση και το νέφος. Είναι η ρουτίνα της καθημερινότητας που θέτει πια σε δεύτερο πλάνο τις ξένοιαστες διαθέσεις του νησιού αλλά κάνει και κάτι ακόμη, πιο σημαντικό: αφήνει να βγει στην επιφάνεια ο πραγματικός μας εαυτός. Αυτός που δεν είναι όλες τις ώρες θετικός και χαλαρός.

Παρακάτω θα βρεις λοιπόν 2 πολύ βασικούς λόγους για τους οποίους ο έρωτας του καλοκαιριού ίσως και να μην επιβιώσει τον χειμώνα. Για να το εκλογικεύσεις και να μην σε παίρνει από κάτω.

1. Η γνωριμία έγινε στο ίδιο νησί, αλλά οι τόποι διαμονής σας είναι διαφορετικοί. Δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση επιβεβαιώνεται περισσότερο το «μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται». Υπάρχει βέβαια και το επιχείρημα πως η απόσταση δυναμώνει τη σχέση… Σωστό επιχείρημα, μόνο που ισχύει στην περίπτωση όπου η σχέση είναι ήδη μακροχρόνια κι έχει περάσει τα τεστ αντοχής της, οπότε η απόσταση αντιμετωπίζεται ως μια ευκαιρία για ανανέωση.

2. Το βασικό μέλημα ενός ζευγαριού που δημιουργήθηκε στις διακοπές  είναι να περάσει καλά. Αυτό όμως σημαίνει πως αν ο ένας δει στον άλλον κάτι που να τον χαλάει, δεν θα δώσει σημασία γιατί έχει στο νου του πως πρόκειται για ένα ειδύλλιο με ημερομηνία λήξης: την ημερομηνία που αναγράφεται στο εισιτήριο της επιστροφής. Τι γίνεται όμως όταν το ειδύλλιο συνεχίζεται και στην πόλη και τότε τα ελαττώματα του άλλου δεν παραμορφώνονται από τον ήλιο του Αιγαίου και δεν φαίνονται και τόσο σημαντικά μετά από μερικά μοχίτο;

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου