Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μόλις τα φτιάξατε; Οι 4 στόχοι που θα χαρίσουν μέλλον στη σχέση σας

Θέλει προσπάθεια -και από τους δυο σας! 



Όλοι οι άνθρωποι βάζουμε μικρούς -ή άλλοτε μεγαλύτερους- καθημερινούς στόχους. Αυτοί ενδεχομένως να σχετίζονται με τα επαγγελματικά, με τα οικονομικά, με κάποιο από τα hobby μας ή και με την προσωπική μας ζωή. Τι συμβαίνει όμως στην τελευταία αυτή περίπτωση; Πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τη νέα σου σχέση μέσα από αυτούς; 

 # Προσπαθήστε να διατηρήσετε ζωντανή την επικοινωνία σας και μην πέφτετε στην παγίδα που θέλει τα ερωτευμένα ζευγάρια να βάζουν τον εγωισμό πιο πάνω από το ουσιαστικό ενδιαφέρον. Όταν, λοιπόν, σου έρθει στο μυαλό η σκέψη «ας μου στείλει εκείνη /εκείνος πρώτα», απέβαλέ την αμέσως. 

# Δείξτε κατανόηση και σεβασμό για την ανάγκη που έχει ο καθένας σας ξεχωριστά για προσωπικό χρόνο. Βάλτε το στο πρόγραμμα από την αρχή της γνωριμίας σας και δεν θα μαλώσετε ποτέ. 

# Δημιουργήστε ένα δεσμό με έντονα στοιχεία φιλίας μεταξύ σας. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον δικό σου άνθρωπο, αυτόν που θα τρέξει ανά πάσα ώρα και στιγμή όταν έχεις ανάγκη, αυτόν που θα σε στηρίξει και θα σε συμβουλέψει, ενώ μπορείς να του μιλάς ανοιχτά για καθετί που σε απασχολεί. 

# Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να εκφράζετε την αγάπη σας ακόμα και αν τα χρόνια έχουν πια περάσει. Μικρές καθημερινές στιγμές φροντίδας είναι αυτές που αποδεικνύουν στην πράξη το πόσο νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο. 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη