Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 αθώες κινήσεις που θα ξυπνήσουν το ενδιαφέρον (και τη ζήλια) του

Σκέψου λιγάκι πονηρά...



Άνθρωπος που δεν ζηλεύει έστω και λίγο, δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Απλό. Αληθινό. Κι αν δεν ενδιαφέρεται, δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Αν όμως ενδιαφέρεται αλλά για δικούς του λόγους το πράγμα δεν τσουλάει, μπορείς πάντα να τονώσεις την ζήλια του και κατ' επέκταση το ενδιαφέρον του, με μερικές μικρές και αθώες κινήσεις που πιθανόν να τον κάνουν να συνειδητοποιήσει επιτέλους τι αισθάνεται για σένα. Είναι οι εξής: 

1. Πάντα περιποιημένη. Είναι πολύ απλό. Αν δείχνεις όμορφη, σέξι, περιποιημένη, εκείνος θα μετανιώσει τη στιγμή που σε χώρισε ή σε αγνόησε. Εν τω μεταξύ, εσύ θα έχεις τόσο έκδηλο ενδιαφέρον από άντρες θαυμαστές, που μπορεί να μην σε νοιάζει πλέον που αυτός ασχολείται ακόμα μαζί σου.

2. Αδιαφόρησε. Ας πούμε πως για καιρό προσπαθούσες να τραβήξεις την προσοχή του με τηλέφωνα ή μηνύματα. Έχεις σκεφτεί πως η αδιαφορία έχει καλύτερα αποτελέσματα; Μην στέλνεις μηνύματα και συμπεριφέρσου σαν να μην υπάρχει. Μην τον κοιτάς αν βγαίνετε στα ίδια μαγαζιά και -αν έρθει να σου μιλήσει- κάνε την ψύχραιμη, σαν να μην τρέχει τίποτα.

3. Κάνε την απασχολημένη. Αρνήσου και ποτέ μην του πεις τι ακριβώς έχεις να κάνεις. Άφησέ τον να σκεφτεί ότι έχεις ραντεβού με άλλον. Και μην ανησυχείς. Θα σου προτείνει ξανά έξοδο πολύ σύντομα. 

4. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είτε στο τηλέφωνο είτε στο Facebook, μην του δίνεις πολλές πληροφορίες και μην απαντάς με μεγάλες προτάσεις. Περιορίσου στα βασικά και κράτησε μυστήριο γύρω από τη ζωή σου.

5. Μίλα για άλλους άντρες. Αλλά διακριτικά. Εδώ υπάρχει μια λεπτή ισορροπία στο τι θα πεις για να σε πιστέψει. Αν μιλάς πολύ για κάποιον άλλον, μπορεί να προδοθείς. Κράτησε χαμηλούς τόνους και πέταξε κάτι για κάποιο αγόρι σε μια συνομιλία που αφορά σε άλλο θέμα. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ