Αυτά είναι τα 3 πλεονεκτήματα κάθε ΕΞΥΠΝΗΣ συντρόφου - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 3 πλεονεκτήματα κάθε ΕΞΥΠΝΗΣ συντρόφου

Το υψηλό IQ μπορεί να σώσει μία σχέση! 

09 Δεκεμβρίου 2015

Και κάπου εδώ, μέσα σε λίγες αράδες, πρέπει να υπερασπιστώ τη γυναικεία φύση μας και... κάτι παραπάνω: την οξυδέρκεια μας!

Είναι λιγάκι τραγικό να το υπενθυμίζεις στον αντρικό πληθυσμό, αλλά αγόρια, απαντήστε μου ειλικρινά, τι σας απωθεί σε μια πανέξυπνη γυναίκα;

Φυσικά και δεν σας κατηγορώ για τις ερωτικές σας επιλογές, αλλά το υψηλό  IQ  ποτέ δεν λογίστηκε ως ελάττωμα κάποιου ανθρώπου, παρά μόνο στις προσωπικές σχέσεις μεταξύ αντρών και γυναικών, που οι έρευνες δείχνουν ότι πρώτοι τις αποφεύγουν. 

Μπορώ να σκεφτώ χιλιάδες λόγους που το ακριβώς αντίθετο – ένα λιγότερο «κοφτερό» μυαλό – μπορεί να βλάψει μια σχέση, γιατί καλό το κορμί, μεγαλύτερη σεξουαλική διάθεση προκαλεί μια εκθαμβωτική εξωτερική εμφάνιση, σκέψου όμως πόση ασφάλεια μπορεί να σου χαρίσει ένα μυαλό!

Επένδυσε το χρόνο σου ποιοτικά σε μια έξυπνη γυναίκα, γιατί:

1. ... είναι προσγειωμένη και ισορροπημένη, με αποτέλεσμα η ψυχραιμία στο λόγο της να μην προκαλεί έντονες αντιπαραθέσεις, σε συνδυασμό με την ικανότητα της να λύνει τα προβλήματα πολιτισμένα. Make love not war!

2. ...ο σεβασμός που της δείχνεις έρχεται αυτόματα και αποτελεί γερό θεμέλιο της σχέσης σας. Πώς είναι δυνατόν να σεβαστείς κάποιον του οποίου τη νοημοσύνη υποτιμάς και πόσο μάλλον, είναι εφικτό να τον αγαπήσεις αυτόν τον άνθρωπο αληθινά;

3. ... είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσία όλο το 24ωρο. Οι ενοχλητικές, γκρινιάρες γυναίκες είναι η αφορμή κάθε άντρα για να μείνουν εκτός σπιτιού. Αντιθέτως, ένας οξυδερκής χαρακτήρας έχει τουλάχιστον χιούμορ και μπορεί να σε ψυχαγωγήσει και να σε διασκεδάσει κι εσύ να το απολαμβάνεις διαρκώς. 

 

 

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

To τάισμα αλεσμένων με το κουτάλι, οδηγεί σε παχυσαρκία!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε νέα μαμά.
ΣΠΙΤΙ

Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου

Εσύ έχεις ένα αναπαυτικό στρώμα να ξεκουραστείς τη νύχτα. Το κινητό σου;
ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα κρατήσεις φρέσκα τα κομμένα φρούτα

'Ενα απλό τρικ για να παρατείνεις τη ζωή των αγαπημένων φρούτων που έχεις ήδη κόψει!
FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...