ΑΥΤΟ είναι το No1 γυναικείο μυστικό αποπλάνησης - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟ είναι το No1 γυναικείο μυστικό αποπλάνησης

Εσύ το κάνεις;

24 Ιουλίου 2016

Δεν είναι τα βαθιά ντεκολτέ, ούτε οι μίνι φούστες, ούτε το έντονο μακιγιάζ αυτό που θα κάνει έναν άνδρα να κολλήσει πάνω σου σαν μαγνήτης χωρίς καλά - καλά να το καταλάβει. Μία νέα επιστημονική έρευνα υποστηρίζει ότι έχει βρει αυτό που ψάχνει το άλλο φύλλο, αλλά την ίδια στιγμή πως εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι είναι αυτό και το χρησιμοποιούμε με κάθε ευκαιρία.

Η απαλή, γλυκιά και τρυφερή φωνή, λοιπόν, φαίνεται πως είναι το πιο σημαντικό όπλο μιας γυναίκας στο παιχνίδι της ερωτικής αποπλάνησης. 

Ερευνητές από το Κολέγιο Ολμπράιτ των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες αλλάζουν τη φωνή τους εσκεμμένα για να ακούγεται πιο σέξι και ελκυστικές στους άνδρες. Δεν εντόπισαν όμως κάτι αντίστοιχο μεταξύ των ανδρών.

Στη νέα μελέτη συμμετείχαν 20 άνδρες και 20 γυναίκες και οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να «παραποιούν» τη φωνή τους για να ακούγεται όπως εκείνοι επιθυμούν, όμως οι γυναίκες φάνηκε να είναι πιο… επιδέξιες σε αυτό.

Οι γυναίκες δε φάνηκε να δυσκολεύονται καθόλου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ερωτικής πλάνης, όμως οι άνδρες δεν απέδωσαν το ίδιο καλά σε αυτήν την προσπάθεια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!