Αυτό που θέλουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες - AllYou.gr

Search

Αυτό που θέλουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες

Είναι μουσικό όργανο, πολύ δημοφιλές και το αγαπάμε όλες!

15 Φεβρουαρίου 2016

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στους άνδρες που ξετρελαίνει τις περισσότερες από εμάς. Όχι, δεν είναι τα έντονα ζυγωματικά, το θεληματικό πηγούνι, το φουσκωμένο πορτοφόλι και το πολυτελές αυτοκίνητο. Είναι κάτι άλλο που το αγαπάμε από τα εφηβικά μας χρόνια, εκείνο που όποτε βλέπαμε αγόρι να το έχει...παραμάσχαλα κάτι χοροπηδούσε μέσα μας. Είναι η κιθάρα. 

Και τώρα μία... φρέσκια μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει το παραπάνω. Η συγκεκριμένη μελέτη του πανεπιστημίου της Νότιας Βρετάνης κατέληξε πως μία στις 3 γυναίκες γοητεύεται από τους άνδρες που κρατούν κιθάρα.

Στη μελέτη συμμετείχαν 300 γυναίκες, ηλικίας  18 έως 25 ετών. Η επιστημονική ομάδα προσέλαβε έναν άγνωστο ηθοποιό, η εμφάνιση του οποίου ήταν μέτρια. Ο ηθοποιός προσέγγιζε τις γυναίκες σε ένα εμπορικό κέντρο και αφού κουβέντιαζε για λίγο μαζί τους, μετά τους ζητούσε το τηλέφωνό τους, για να ξανασυναντηθούν.

Κατά την προσέγγιση των πρώτων 100 γυναικών, ο ηθοποιός κρατούσε μία κιθάρα, στις άλλες 100 μία τσάντα και στις υπόλοιπες 100 δεν κρατούσε τίποτα. Από τις γυναίκες που πλησίασε κρατώντας κιθάρα, έδωσαν το τηλέφωνό τους 36.

Ωστόσο δεν είχε τόση επιτυχία στις υπόλοιπες, αφού έδωσαν τον αριθμό τους 14 από τις γυναίκες που πλησίασε κρατώντας την τσάντα και μόλις 9 όταν δεν κρατούσε τίποτα. Οι ερευνητές, φυσικά, θεωρούν ότι αυτοί οι αριθμοί δεν είναι καθόλου τυχαίοι.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά το τέλος του πειράματος, οι γυναίκες δήλωσαν ότι, παρά το γεγονός ότι ο άντρας δεν τους άρεσε εμφανισιακά, υπέκυψαν...ανεξήγητα. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!