3 "ανεξήγητα" φαινόμενα στο φλερτ που σε κάνουν έξω φρενών - AllYou.gr

Search

3 "ανεξήγητα" φαινόμενα στο φλερτ που σε κάνουν έξω φρενών

Παρατηρούνται πολύ συχνά.

25 Αυγούστου 2016
Συντάκτης : Γεωργία Κοντού

Σίγουρα κάποιος άντρας που έχεις συναντήσει θα έχει συμπεριφερθεί με κάποιον από τους παρακάτω τρόπους, αφήνοντάς σε με μια μεγάλη απορία που, όσες ώρες κι αν τη συζητάς με τις φίλες σου, δεν βγάζεις άκρη. Τι εννοούμε; Ας πούμε, λοιπόν, ότι γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει. Και μετά...

1. Ζητάει το τηλέφωνό σου, αλλά μετά δεν δίνει σημεία ζωής. Το βράδυ της γνωριμίας σας δεν ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω σου. Σε αντιμετωπίζει λες και την έχει πατήσει άγρια μαζί σου. Κι όμως, τις επόμενες ημέρες εξαφανίζεται από προσώπου γης. Ή άντε να σου στείλει ένα δυο μηνύματα, χωρίς όμως να σου προτείνει ποτέ να βγείτε. Τι συνέβη; Ίσως έχει ήδη κοπέλα. Ή μπορεί απλώς να ήθελε να αυτο-επιβεβαιωθεί και, από τη στιγμή που τα κατάφερε παίρνοντας το τρόπαιο (δηλαδή το τηλέφωνό σου), να μην τον ένοιαζε να το συνεχίσει.

2. Σε παίρνει τηλέφωνο, αλλά αραιά και πού. Ή σου τηλεφωνεί για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες. Και το πιο εξοργιστικό είναι ότι σε κάθε τηλεφώνημα συμπεριφέρεται σαν να μιλήσατε για τελευταία φορά πριν από μισή ώρα! Το πιο αισιόδοξο σενάριο είναι ότι το πηγαίνει σιγά σιγά, επειδή ας πούμε έχει πληγωθεί πρόσφατα. Το πιο απαισιόδοξο, ότι έχει κοπέλα αλλά στον ελεύθερο χρόνο του τού αρέσει να παίζει. Ο χρόνος θα δείξει.

3. Σε παίρνει τηλέφωνο συχνά, αρχίζετε να βγαίνετε κανονικά αλλά ξαφνικά, μια μέρα, εξαφανίζεται εντελώς. Μπορεί στο τελευταίο σας ραντεβού να μοιάζουν όλα μέλι γάλα και η τελευταία του ατάκα πριν αποχαιρετιστείτε να είναι «καληνύχτα». Και μετά... μην τον είδατε. Κλείνει κινητά, δεν απαντάει σε μηνύματα, σε αφήνει να αναρωτιέσαι μήπως τελικά ήταν πλάσμα της φαντασίας σου. Αυτή η συμπεριφορά φαίνεται να αγγίζει τα όρια του μεταφυσικού, αλλά δυστυχώς παρατηρείται συχνά. Μπορεί να αποφάσισε τελικά ότι δεν ταιριάζετε και να ήταν υπερβολικά δειλός για να σου πει να το τελειώσετε. Ή απλά να επέστρεψε η πρώην του. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!